Antena 3 CNN Actualitate Anchetă la TAROM, după ce s-au produs patru incidente în doar două zile

Anchetă la TAROM, după ce s-au produs patru incidente în doar două zile

Anchetă la TAROM, după ce s-au produs patru incidente în doar două zile
15 Oct 2016   •   08:16

Centrul de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile (CIAS) a anunţat, vineri, că va efectua o anchetă la TAROM, după ce trei avioane s-au defectat în doar 24 de ore.

Ulterior, o altă cursă a fost anulată, incident care ridică la patru numărul problemelor grave înregistrate de compania aeriană în doar două zile, iar cursa Bucureşti – Munchen a plecat cu o oră şi jumătate întârziere.

„Astăzi, 14.10.2017, ca urmare a introducerii unei aeronave în control,programul zborurilor TAROM a fost afectat. O aeronavă ATR-72 a companiei TAROM se află în continuare în control, după ce ieri a revenit la sol la 15 minute după decolare. Până la aflarea cauzei şi remedierea situaţiei, aeronava este scoasă din programul de zbor.

Din acest motiv, orarul de zbor s-a decalat şi au fost generate întârzieri de maxim 2 ore şi anularea unei curse. Cursa TAROM, RO 707/8 Bucureşti – Iaşi a fost anulată, pasagerilor urmând a li se oferi asistenţă din partea companiei, conform reglementărilor interne şi internationale. Aceştia au fost reprogramaţi pe următoarea cursă TAROM

spre Iaşi din această seară. Compania TAROM îşi cere scuze şi pe această cale clienţilor săi şi le transmite că siguranţa zborurilor rămâne prioritară”, se arată în comunicatul TAROM.

×
Subiecte în articol: Tarom ancheta incident avioane defectiuni
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close