Antena 3 CNN Actualitate Anchetă a poliţiei după ce un bebeluş dintr-o familie de "traci" autodeclaraţi a murit la un spital din Timişoara

Anchetă a poliţiei după ce un bebeluş dintr-o familie de "traci" autodeclaraţi a murit la un spital din Timişoara

Părinţii bebeluşului au intrat în atenţia autorităţilor la începutul lunii noiembrie, atunci când au fost reţinuţi de poliţiştii de fontieră maghiari după ce au încercat să intre în ţară fără să prezinte niciun document. Aceştia au spus că sunt din Tracia şi se întorc în ţara în care s-au născut.

Anchetă a poliţiei după ce un bebeluş dintr-o familie de "traci" autodeclaraţi a murit la un spital din Timişoara
Sursa foto: Facebook / Poliția Română
de Georgiana Adam    |    28 Dec 2020   •   17:30

Poliţiştii din Timiş au deschis o anchetă după ce un bebeluş de doar câteva luni al unei familii autodeclarate de "traci" a murit la Spitalul Louis Ţurcanu din Timişoara.

Potrivit medicilor, bebeluşul a fost preluat cu un elicopter de la Făget şi dus de urgenţă la Spitalul Louis Ţurcanu din Timişoara. În cele din urmă, copilul a intrat în stop cardiorespirator, iar în ciuda eforuturilor făcute de medici, micuţul nu a mai pututu fi salvat.

Însă, imediat după declararea decesului, tatăl copilului a devenit recalcitrant. Iar la sosirea poliţiştilor acesta s-a legitimat doar cu nişte hârtii fără valoare care nu pot înlocui documentele de identitate valabile.

Bărbatul a fost dus la o Secţie de Poliţie din Timişoara pentru a putea fi identificat. Supărat, acesta a făcut un live pe pagina personală de Facebook, chiar din maşina de poliţie.

Acum, poliţiştii aşteaptă rezultatul autopsiei. Potrivit anchetatorilor, există suspiciunea că bebeluşul ar fi fost bolnav de câteva zile însă părinţii ar fi refuzat să ceară ajutorul medicilor.

Părinţii bebeluşului decedat au intrat în atenţia autorităţilor la începutul lunii noiembrie atunci când au vrut să intre în țară prin punctul de frontieră Nădlac 2 și le-au spus polițiștilor că sunt traci și că se întorc în țara în care s-au născut, refuzând să prezinte documentele. În autoturism au fost identificate cinci persoane, iar cel mai mic din familie nu vea niciun act de identitate.

×
Subiecte în articol: Timisoara deces bebelus mort
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close