Antena 3 Actualitate Anchetă la Spitalul Orășenesc Găești, după ce managerul a anunţat că oricine se poate vaccina, indiferent de vârstă

Anchetă la Spitalul Orășenesc Găești, după ce managerul a anunţat că oricine se poate vaccina, indiferent de vârstă

de Claudia Popovici    |    05 Ian 2021   •   17:00
Anchetă la Spitalul Orășenesc Găești, după ce managerul a anunţat că oricine se poate vaccina, indiferent de vârstă
Sursa foto: Facebook Laurentiu Belusica

Managerul Spitalului Orăşenesc Găeşti din judeţul Dâmboviţa a anunţat pe reţelele de socializare că în centrul de vaccinare de la Găeşti orice persoană se poate vaccina. Anunţul a produs bucurie în rândul oamenilor care i-au scris medicului pentru a fi trecuţi pe listă.

La centrul de vaccinare de la Spitalul din Găeşti vacinarea anti-Covid-19 se face fără a fi respectată etapizarea. Managerul unităţii spitaliceşti a anunţat pe Facebook că se poate imuniza cine vrea, îndiferent de vârstă motivând că refuză să arunce dozele de ser neutilizate.

"A fost deschis azi si centrul de vaccinare din spitalul Găeşti. Administrăm vaccinul anticovid oricărei persoane care se prezintă voluntar la centru”, a scris managerul Spitalului Orăşenesc Găeşti în postarea de pe Facebook.

Medicul Valeriu Gheorghiţă: “Etapizarea  a fost făcută pentru a asigura priorități de protecție”

Întrebat despre situaţia de la centrul de vaccinare din spitalul Găeşti, medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, a declarat ,marți, că nerespectarea etapizării va fi subiectul unei anchete.

"Faptul că au fost vaccinate persoane care nu aparțin etapei 1 nu este o tragedie. Faptul că nu a fost respectată etapizarea va fi subiectul unei anchete. Vom vedea dacă s-a procedat corect pentru că etapizarea a fost făcută pentru a asigura priorități de protecție", a declarat Gheorghiță.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close