Antena 3 CNN Actualitate Anchetatorii au finalizat cercetarea de la suprafaţă din curtea lui Gheorghe Dincă. Zeci de kilograme de gunoaie au fost strânse în saci şi transportate cu un tractor

Anchetatorii au finalizat cercetarea de la suprafaţă din curtea lui Gheorghe Dincă. Zeci de kilograme de gunoaie au fost strânse în saci şi transportate cu un tractor

Anchetatorii au finalizat cercetarea de la suprafaţă din curtea lui Gheorghe Dincă. Zeci de kilograme de gunoaie au fost strânse în saci şi transportate cu un tractor
09 Aug 2019   •   12:04

Update: Anchetatorii au finalizat cercetarea de la suprafaţă din curtea lui Gheorghe Dincă. Zeci de kilograme de gunoaie au fost strânse în saci şi transportate cu un tractor. 

Acţiunea se va repeta, suprafaţa care trebuie curăţată este mare, iar mormanele de gunoaie sunt imense. După ce totul va fi curăţat, se va trece la spargeri, atât în curte cât şi în interiorul locuinţei.

Update: Un buldoexcavator a ajuns la casa lui Gheorghe Dincă. În decursul acestei zilei s-ar putea ca anchetatorii să înceapă să sape acele gropi cimentate.

Tractorul a început să curețe curtea perimetru, cu perimetru. 

Un vecin a spus că în curtea lui era întotdeauna haos.

Știrea inițială: Noi imagini cu Gheorghe Dincă au fost prezentate, în exclusivitate, de Antena 3. Criminalul din Caracal a ajuns vineri dimineață, la Casa Ororilor, pentru o nouă zi de percheziții.

Este a opta zi de percheziții, asta după ce timp de două săptămâni nu prea s-a făcut nimic în acest caz.

Dincă a fost adus de o dubă albă care aparține poliției.

×
Subiecte în articol: Caracal Gheorghe Dincă

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

Dana Budeanu, furioasă pe ministrul Sănătăţii pentru dezastrul din spitale: "Asta este furtul calificat pe sufletele și pe viața noastră"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close