Antena 3 CNN Actualitate Anchetatorii au reluat căutările în „casa groazei“. Vecinii lui Gheorghe Dincă, audiați

Anchetatorii au reluat căutările în „casa groazei“. Vecinii lui Gheorghe Dincă, audiați

Anchetatorii au reluat căutările în „casa groazei“. Vecinii lui Gheorghe Dincă, audiați
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
10 Aug 2019   •   13:43

UPDATE Hainele găsite în gropile de gunoi în curtea lui Gheorghe Dincă vor fi duse la expertiză în cursul zilei de sâmbătă. Poliția verifică inclusiv fântâna din fața casei acoperită cu pământ.

Incupatul Dincă participă la parcheziții alături de anchetatori. De asemenea, alți doi vecini ai lui Gheorghe Dincă au fost audiați sâmbătă.

----------------------------

UPDATE Anchetatorii au reluat cercetările, sâmbătă, la casa lui Gheorghe Dincă, bărbatul care este principalul suspect că le-ar fi ucis pe adolescentele Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Urmează ca polițiștii să spargă gropile de ciment, acele gropi care ar putea să aducă noi dovezi pentru finalizarea anchetei. Din locuința inculpatului Dincă au fost ridicați saci întregi cu lucruri aruncate printre gunoaie. Anchetatorii au găsit urme de sânge pe o pereche de pantaloni, pe un training și pe o pereche de pijamale, urme care urmează să fie analizate pentru a stabili dacă sângele găsit este uman.

----------------------------

Sâmbătă se reiau căutările de probe noi în casa lui Gheorghe Dincă. Mandatul în baza căruia s-au făcut percheziţiile până acum expiră în această zi, însă DIICOT a solicitat un nou mandat.

Anchetatorii vor reveni în cursul zilei de sâmbătă în ”casa ororilor” pentru noi probe. Vineri aceștia au ridicat saci de haine pentru expertiză, haine pe care s-au descoperit noi urme de sânge. 

Vecinilor lui Dincă le-au fost ridicate probe de salivă și amprente.

Pe 24 iulie, Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină "la ocazie". 

Minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla. Anchetatorii au început percheziţia domiciliară la locuinţa lui Gheorghe Dincă, un bărbat în vârstă de 66 de ani, în dimineaţa zilei de 26 iulie, la aproximativ 19 ore de la apelul fetei.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close