Antena 3 CNN Actualitate Ancuța Bobocel, mamă a doi copii, a câştigat Semimaratonul Bucureştiului la proba feminin

Ancuța Bobocel, mamă a doi copii, a câştigat Semimaratonul Bucureştiului la proba feminin

Evenimentul Semimaratonul Bucureștiului aflat la a 10-a ediție a adunat mii de oameni în weekend în centrul Capitalei în cele două zile de concurs. Toate cursele au fost câștigate de români ale căror povești de succes pot fi un exemplu pentru noi toți.

Ancuța Bobocel, mamă a doi copii, a câştigat Semimaratonul Bucureştiului la proba feminin
Sursa foto: Bucharest Running Club
de Claudia Popovici    |    05 Sep 2021   •   16:52

Semimaratonul Bucureştiului, aflat la ediția a 10-a, s-a desfăşurat în weekend în centrul Capitalei. Organizatorii au apreciat evenimentul ca fiind un succes mai ales că s-a desfăşurat în condiţii de pandemie.

În acest context, la acest eveniment alergătorii profesioniști din alte țări au lipsit, fapt care, până la urmă, a fost în beneficiul sportivilor români care au câștigat toate cursele.

Câștigătorii semimaratonului Bucureşti

Sportivii români Nicolae Soare şi Ancuţa Bobocel au câştigat, duminică, probele de masculin şi feminin pe distanţa de 21,097 kilometri din cadrul Semimaratonului Bucureşti.

Ancuța Bobocel (33 de ani), mamă a doi copii, cel mai mic fiind născut anul trecut a obţinut victoria şi la Campionatul Național de Semimaraton de săptămâna trecută.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Nicolae Soare (29 ani), cel care a câştigat Semimaratonul Bucureştiului la masculin, a obţinut săptămâna trecută victoria şi la Campionatul Național de Semimaraton. Nicolae Soarea fost cel mai bine clasat român şi în 2019, iar ediția din 2020 a fost anulată.

La Cursa 10 km, câștigători au fost Alexandru Corneschi (00.30.19) la masculin şi Mihaela Botnari (00.38.51) la feminin.

Alexandru Corneschi s-a îngrășat în pandemie cu 6 kg, dar între timp și-a revenit și este în formă maximă, fiind un exemplu pentru noi toți.

Câștigătorii probei de 5 km, masculin și feminin, Liviu Ioniță și Amy Pickworth care formează un cuplu şi în viaţa de zi cu zi.

Moment de reculegere în memoria lui Ivan Patzaichin

La festivitatea de premiere, participanții au ținut un moment de reculegere pentru Ivan Patzaikin.

"Am fost prieteni buni și colegi de generație, prețuiesc mult amintirile care le am cu el, ne-am susținut mereu în momentele grele, regret enorm plecarea lui. Toate gândurile noastre azi se îndreaptă către familia lui, le transmitem sincere condoleanțe și putere sa treacă peste acest moment", spune Valeria Răcilă van Groningen, președinta Bucharest Running Club.

Bucharest RUNNING CLUB este organizatorul celor mai mari competiții de alergare stradală din România. Începând cu anul 2008, Bucureștiul a fost inclus în circuitul internațional al maratoanelor, alăturându-se celorlalte capitale europene care găduiesc anual astfel de competiții.

Toate competițiile Bucharest RUNNING CLUB sunt acreditate și înscrise în calendarul internațional al AIMS (Asociația Internațională a Maratoanelor și Semimaratoanelor) și World Athletics (Federația Internațională de Atletism).

×
Subiecte în articol: Ancuța Bobocel
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close