Antena 3 CNN Actualitate Andrea Kaba, o tânără mamă, a murit în somn, în explozia de la pensiunea din Cluj: ”A fost dornică să-și ajute semenii”

Andrea Kaba, o tânără mamă, a murit în somn, în explozia de la pensiunea din Cluj: ”A fost dornică să-și ajute semenii”

Andrea Kaba, o tânără mămică, a murit în somn, după explozia devastatoare care a distrus în totalitate o pensiune din Cluj-Napoca.

Andrea Kaba, o tânără mamă, a murit în somn, în explozia de la pensiunea din Cluj: ”A fost dornică să-și ajute semenii”
Sursa foto: Antena 3 & Facebook/Andrea Kaba
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Dec 2021   •   17:17

Andrea venise în Cluj la un interviu pentru angajare și urma să plece acasă unde o aştepta fetiţa ei, de 12 ani. În momentul deflagrației, femeia, în vârstă de 27 de ani, dormea.

„Azi-dimineata ti-am trimis mesaj, nestiind ca nu il vei mai citi vreodata...drum lin sa ai suflet frumos, imi vei lipsi...”; „Nu pot sa cred! Exista momente in care te uiti la stiri si ti se pare ca se intampla undeva departe, cu persoane pe care nu le-ai cunoscut vreodata! Dar din pacate... drum lin, frumoasa Andrea Kaba ! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”, au scris cei care au cunoscut-o pe Andrea.

Andrea Kaba era membră USR-PLUS.

„Cu profund regret, ne despartim de colega si prietena noastra Andrea Kaba, care in urma unui nefericit accident si-a pierdut viata.

Andrea a fost mereu implicata si devotata actiunilor in care credea, dornica sa-si ajute semenii, un suflet bun si un om minunat care ne va lipsi profund. 

Echipa USR+ Jimbolia exprima sincere condoleante familiei si prietenilor.  

Drum lin spre cer, Andrea”, este mesajul transmis de USR PLUS Jimbolia pe Facebook.

Suflul exploziei a proiectat pereţii din panouri prefabricate până la blocurile din zonă şi a distrus zeci de apartamente. Printre resturile făcute scrum, pompierii au găsit trupul Andrei Kaba, fiica viceprimarului din Jimbolia, judeţul Timiş, Gabor Kaba, a murit în somn.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

„Când am ieşit pe balcon, să văd, era flacără la pensiunea de lângă, geamuri sparte. În mijlocul pensiunii, la bucătărie. Şi aici a ars gazul în stradă cred că şi o oră după ce a izbucnit”, a declarat un martor, potrivit Observator.

Doi muncitori, cazaţi la aceeaşi pensiune, au fost internaţi la Spitalul din Cluj cu arsuri pe mâini. Unul dintre ei are răni profunde.

Explozia a fost atât de puternică încât geamurile maşinilor şi clădirilor aflate în zonă s-au spart. Tragedia ar fi pornit de la o acumulare de gaze, chiar în bucătăria pensiunii. Este prima concluzie a anchetei.

×
Subiecte în articol: a murit explozie Cluj pensiune
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close