Antena 3 CNN Actualitate Andreea Cosma, la Parchetul General: „Vreau să consult dosarul. Am impresia că s-a aşternut o linişte”

Andreea Cosma, la Parchetul General: „Vreau să consult dosarul. Am impresia că s-a aşternut o linişte”

Andreea Cosma, la Parchetul General: „Vreau să consult dosarul. Am impresia că s-a aşternut o linişte”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    02 Iul 2018   •   11:36

Andreea Cosma se plânge că dosarele întocmite în urma plângerilor depuse pe numele lui Mircea Negulescu şi a lui Lucian Onea bat pasul pe loc.

În urma cu trei luni, Andreea și Vlad Cosma au acuzat că unitatea de elită a DNA Ploieşti a folosit probe inventate, a făcut înregistrări ilegale, a şantajat şi a ameninţat pentru fabricarea unor dosare penale.

„Am venit în calitate de parte vătămată. Mă prevalez de Codul de procedură penală şi vreau să fac o cerere să consult dosarul. Am impresia că s-a aşternut o linişte. (...) Sunt 14 plângeri penale (...) cu privire la aceleaşi persoane. Eu am plângerea mea. Ştiu că şi fratele meu a făcut săptămâna trecută o cerere pentru consultare dosar. Vrem să vedem ce s-a mai întâmplat. Eu chiar mă grăbesc. Întrucât CSM a suspendat cercetarea disciplinară, tocmai pentru ca Parchetul General să continue cercetările, aşa că vreau să văd ce s-a întâmplat. Este dreptul meu”, a declarat Andreea Cosma.

Andreea Cosma a depus la Parchetul General o plângere penală în care îl acuză pe procurorul Mircea Negulescu de sustragere şi distrugere de înscrisuri, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă şi abuz în serviciu.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close