Antena 3 CNN Actualitate Surprize, surprize! Hoții au dat din nou spargere la casa Andreei Marin

Surprize, surprize! Hoții au dat din nou spargere la casa Andreei Marin

Hoții au încercat să jefuiască din nou locuința vedetei de televiziune Andreea Marin. Mai mulți indivizi au încercat să pătrundă în casa acesteia din Voluntari, însă au declanșat alarma.

Surprize, surprize! Hoții au dat din nou spargere la casa Andreei Marin
Sursa foto: Facebook
de Gabriel Dano    |    21 Mar 2021   •   08:41

Nu este pentru prima dată când se întâmplă lucrul acesta. În 2015, hoții au intrat în casa vedetei, au acționat foarte rapid și au furat bijuterii în valoare de 1.000 de lei.

"De data aceasta hoții nu au reușit să intre în casa Andreei Marin. Incidentul a avut loc aseară, în jurul orei 20.00. Hoții ar fi sărit gardul casei și ar fi încercat să intre pe un geam, moment în care au declanșat alarma. Când au auzit-o, aceștia s-au speriat și au fugit înainte să apuce să mai intre în casă.

Agenții firmei de pază care monitorizează casa Andreei Marin, s-au deplasat rapid la fața locului, însă nu i-au mai găsit pe hoți. Ulterior au anunțat incidentul la 112, iar polițiștii orașului Voluntari s-au deplasat la fața locului. Oamenii legii au făcut cercetări la casa vedetei, iar acum îi caută pe cei care au încercat să intre prin efracție în imobil", a spus reporterul Antena 3 Alexandru Judeu.

"Colegii mei din cadrul Poliției Orașului Voluntari au fost sesizați de către o societate de pază cu privire la faptul că la un imobil din orașul Voluntari a fost comisă o tentativă la infracțiunea de furt calificat. La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii orasului Voluntari pentru efecturea de cercetări specifice.

În prezent se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la infracțiunea de furt calificat", a transmis purtătorul de cuvânt IPJ Ilfov Anne-Marie Ciolcă, pentru Antena 3.

×
Subiecte în articol: Andreea Marin
Parteneri
Şeful Casei de pensii: Bani în plus pentru pensionari, în octombrie
x close