Antena 3 CNN Actualitate Andreea Moldovan, mesaj pentru Diana Șoșoacă: "Masca pe care dânsa o combate este cea care poate să o apere"

Andreea Moldovan, mesaj pentru Diana Șoșoacă: "Masca pe care dânsa o combate este cea care poate să o apere"

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, medicul Andreea Moldovan, i-a transmis un mesaj, miercuri, senatoarei Diana Șoșoacă, unul dintre cei mai vocali contestatari ai măştii de protecţie.

Andreea Moldovan, mesaj pentru Diana Șoșoacă: "Masca pe care dânsa o combate este cea care poate să o apere"
Sursa foto: Colaj Agerpres/Hepta
de Milena Niță    |    07 Apr 2021   •   15:30

Întrebată ce i-ar spune lui Şoşoacă dacă ar vedea-o la Ministerul Sănătății fără masca de protecție, Moldovan a vorbit despre utilitatea respectării acestei măsuri în plină pandemie COVID, potrivit digi24.ro.

Andreea Moldovan: Sunt niște reguli pe care toți trebuie să le respectăm

"Sunt niște reguli pe care toți trebuie să le respectăm. Ce i-aș spune ar fi că acea mască pe care dânsa o combate este cea care poate să o apere. Și care a apărat foarte mulți oameni. 

Poate că nu e elegant să dau exemplul meu, dar această mască purtată un an de zile în spitalul de boli infecțioase, unde a fost doar patologie COVID, m-a ajutat să nu fac boala. Eu nu m-am îmbolnăvit de COVID doar purtând mască și respectând regulile elementare", a spus dr. Andreea Moldovan.

Şoşoacă, cea mai mare amendă, 15.000 lei

Senatorul Diana Șoșoacă este cunoscută pentru mesajele sale anti-măşti, dar ea a participat şi la protestele faţă de măsurile de protecţie în pandemie, în urma cărora s-a ales cu mai multe amenzi. 

Cea mai mare sancţiune contravenţională pe care a primit-o Şoşoacă a fost de 15.000 de lei.
 

×
Subiecte în articol: Andreea Moldovan Diana Şoşoacă mască
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close