Antena 3 CNN Actualitate Andreea Rabciuc, campioana româncă moartă în Italia, ar fi căzut de la înălţime. Noi detalii din anchetă

Andreea Rabciuc, campioana româncă moartă în Italia, ar fi căzut de la înălţime. Noi detalii din anchetă

Apar noi informaţii din ancheta Andreei Rabciuc, campioana româncă la tir care a fost găsită moartă în Italia. Medicii legişti au analizat osemintele descoperite în cabana părăsită, iar semnele au arătat că tânăra ar fi căzut de la înălțime.

Andreea Rabciuc, campioana româncă moartă în Italia, ar fi căzut de la înălţime. Noi detalii din anchetă
Sursa foto: rotalianul.com
de Naty Badea    |    28 Ian 2024   •   16:55

Cercetările continuă în cazul morții Andreei Rabciuc, românca moartă în Italia.

După ce au examinat osemintele găsite acum o săptămână, într-o cabană părăsită, medicii legiști au stabilit că românca a căzut de la înălțime, fiind exclusă varianta unui accident.

Femeia ar fi avut mai multe oase rupte, iar craniul ar fi fost găsit într-o poziție care îi determină pe specialiști să se gândească la o crimă sau la o sinucidere.

Pe de altă parte, eșarfa galbenă găsită aproape de oseminte va fi, de asemenea, analizată, anchetatorii fiind de părere că ar putea fi vorba despre "arma crimei".

Citește și: Atac armat într-o biserică italiană din Istanbul. O persoană a murit

Astfel, bucata de material va fi analizată pentru a vedea dacă poartă urmele ADN ale celor care au atins-o.

Anchetatorii încearcă să adune cât mai multe informații despre dinamica evenimentului, dorind să afle dacă oasele au fost puse ulterior în acel loc sau moartea fetei s-a petrecut chiar acolo.

De asemenea, se cercetează și un mesaj misterios, care a fost găsit pe o balustradă din respectiva cabană.

Astfel, anchetatorii încearcă să înțeleagă dacă Andreea Rabciuc este cea care a scris mesajul și care este semnificația lui.

Iubitul româncei, principalul suspect

Amintim că tânăra de 26 de ani a dispărut în urmă cu doi ani, după o petrecere la care au participat mai mulţi prieteni, dar şi iubitul ei.

Cadavrul, aflat într-o stare avansată de descompunere, a fost găsit într-o fermă părăsită, nu departe de locul dispariției.

Pe 12 martie 2022, tânăra de 29 de ani se certase cu iubitul ei Simone Ligresti, in vârstă de 27 de ani și a părăsit petrecerea de la fermă, unde erau prezenți de asemenea o prietenă și proprietarul imobilului.

Singurul suspect în acest caz este iubitul româncei, acesta fiind acuzat de omor, incitare la sinucidere, dar și trafic de droguri.

Andreea a fost multiplă campioană națională la tir sportiv, care a făcut parte din lotul României de seniori. Ea a fost legitimată la CSS Rădăuți și CSM Suceava, fiind una dintre cele mai valoroase sportive ale României, în urmă cu câțiva ani.

×
Subiecte în articol: Andreea Rabciuc romanca cadavru Italia
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close