Antena 3 CNN Actualitate O tânără s-a dat drept polițistă și a înșelat o mamă care încerca să își salveze copilul grav bolnav

O tânără s-a dat drept polițistă și a înșelat o mamă care încerca să își salveze copilul grav bolnav

Andreea Rotari, o tânără în vârstă de 23 de ani, din Gura Humorului (Suceava), a fost arestat pentru 30 de zile, după ce s-a dat drept polițistă și a înșelat o mamă disperată care încerca să își salveze copilul grav bolnav. Din nefericire, copilul a murit la scurt timp.

O tânără s-a dat drept polițistă și a înșelat o mamă care încerca să își salveze copilul grav bolnav
Sursa foto: Pixabay
de Alin Tarnovschi    |    27 Aug 2020   •   11:30

La începutul acestei săptămâni, polițiștii și procurorii suceveni au efectuat o serie de percheziții într-un dosar de trafic de influență și înșelăciune în care tânăra de 23 de ani este acuzată că s-ar fi dat drept polițistă pentru a înșela mai multe persoane.

Astfel, ea a fost reținută și ulterior arestată preventiv de Tribunalul Suceava pentru o perioadă de 30 de zile.

Printre victimele falsei polițiste din Gura Humorului se numără și o tânără mamă care a încercat să își salveze copilul grav bolnav, însă a picat în plasa escroacei.

Folosindu-se de conturi false de Facebook, diplome false și insigne, Andreea Rotari a reușit să obțină 5.000 de lei și 1.000 de euro de la mama copilului bolnav căreia i-a promis că o va ajuta să obțină mai repede dosarul pentru decontul procedurilor medicale necesare copilului.

Timpul a trecut, iar dosarul nu a fost rezolvat, lucru care a dat de bănuit tinerei mame din comuna Ostra, aceasta prezentându-se la sediul Poliției din Gura Humorului cu fotografia celei care s-a dat drept polițistă, notează monitorulsv.ro.

Așa a aflat că cea care a încercat să o ajute era de fapt o escroacă. Între timp, bebelușul de numai câteva luni a murit.

 

×
Subiecte în articol: Gura Humorului Suceava
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close