Antena 3 CNN Actualitate Andreea Stroe îţi arată ce l-a împins pe tenorul Vlad Miriţă să intre în rândul fermierilor

Andreea Stroe îţi arată ce l-a împins pe tenorul Vlad Miriţă să intre în rândul fermierilor

Andreea Stroe îţi arată ce l-a împins pe tenorul Vlad Miriţă să intre în rândul fermierilor
Sursa foto: Foto:andreeastroe.ro
14 Ian 2015   •   19:53

"Pe tenorul Vlad Miriţă îl cunoaşte toată ţara pentru vocea sa frumoasă. Dar pentru pasiunea şi preocuparea sa pentru agricultură? Foarte puţini. Prietenii şi familia. A copilărit la bunici la ţară şi de acolo a prins drag de tot ce înseamnă gospodărie la sat. Dar, de atunci au tot trecut vreo 25-30 de ani. Aşa că Vlad s-a hotărât să recupereze momentele frumoase ale copilăriei şi, în plus, să facă din asta o afacere", scrie Andreea Stroe, realizatoarea emisiunii "News Magazine", într-un articol postat pe blogul personal.

În articolul intitulat "Tenorul Vlad Miriţă şi-a cumpărat pădure şi teren arabil. Se face fermier!", Andreea Stroe povesteşte ce l-a împins pe cunoscutul tenor să intre în rândul fermierilor, în numele unei alimentaţii sănătoase.

"Trăim un fenomen. Lumea e preocupată de calitatea hranei. Vrea să ştie ce le dă copiilor de mâncare. Ce produc eu va fi o alternativă sănătoasă la ceea ce se găseşte în comerţul tradiţional", a spus Vlad Miriţă, în interviul acordat Andreei Stroe.

Citeşte întreaga poveste pe andreeastroe.ro.

×
Subiecte în articol: Andreea Stroe
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close