Antena 3 CNN Actualitate Andreea Stroe îţi arată cum scoţi bani din solar şi iarna. "Pregăteşte răsadurile pentru primăvară!"

Andreea Stroe îţi arată cum scoţi bani din solar şi iarna. "Pregăteşte răsadurile pentru primăvară!"

Andreea Stroe îţi arată cum scoţi bani din solar şi iarna. "Pregăteşte răsadurile pentru primăvară!"
16 Dec 2014   •   19:23

Andreea Stroe, realizatoarea emisiunii "News Magazine", a publicat pe blogul personal un material informativ despre câteva lucruri pe care orice legumicultor cu solar ar trebui să le ştie şi să le folosească, pe timp de iarnă.

"Pentru că nu am în intenţie să mă erijez în specialist AGRI peste noapte, chiar dacă studiez Agribusiness la Agronomie, am apelat la cunoştinţele unui legumicultor din Orezu, Ialomiţa. (...) Acum să trecem la treabă! Subiectul? Răsadniţele clasice din interiorul solarului pe care le poţi realiza iarna. (...) Primul pas şi cel mai sigur coincide cu momentul ales. Sigur, data de 20 februarie va rămâne întipărită ca dată memorabilă pe care ar fi bine să o notaţi în agendă", scrie Andreea Stroe, care continuă cu următoarele indicaţii preţioase pentru orice legumicultor adevărat.

Cum se proiectează o răsadniţă, dar şi cum se face patul germinativ şi când trebuie semănate seminţele, află din materialul intitulat "Scoţi bani din solar şi iarna. Pregăteşte răsadurile pentru primăvară"

×
Subiecte în articol: Andreea Stroe solar
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close