Antena 3 CNN Actualitate Andrei Chiliman, la Poliţie. Primarul de la Sectorul 1 a semnat condica

Andrei Chiliman, la Poliţie. Primarul de la Sectorul 1 a semnat condica

Andrei Chiliman, la Poliţie. Primarul de la Sectorul 1 a semnat condica
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    29 Iun 2015   •   12:42
Andrei Chiliman a dat din nou cu subsemnatul, luni dimineaţă, la secţia 1 de Poliţie din Capitală, aşa cum prevede controlul judiciar. 
 
Primarul suspendat de la Sectorul 1 a spus că nu vrea să mai facă niciun fel de declaraţii.
 
Chiliman este cercetat în dosarul în care e acuzat că a luat şpagă de la omul de afaceri Gheorghe Boeru, pentru a-i încredinţa acestuia reabilitarea termică a blocurilor din sectorul 1.  
 
Chiliman trebuie să se prezinte de două ori pe săptămână la Poliţie şi nu are voie să discute cu alte părţi din acest dosar.

Primarul suspendat al Sectorului 1, Andrei Chiliman, fostul trezorier al PNL Vlad Moisescu, consiliera personală a lui Chiliman, Ioana Costescu, şi consilierul local al Sectorului 1 Ion Brad sunt cercetaţi sub control judiciar, în dosarul privind atribuirea preferenţială de lucrări unor firme de la care aceştia ar fi primit "comisioane" de 10% din valoarea contractelor încheiate. 

Sechestru de 3 MILIARDE de lei pe bunurile lui Chiliman, Moisescu, Costescu şi Brad. Chiliman contestă sechestrul pus pe averea sa

Cât de BOGAT este Andrei Chiliman: 11 terenuri, obiecte de artă de 150.000 de euro. Vezi declaraţia de AVERE a primarului de la Sectorul 1

Citiţi şi Andrei Chiliman s-a autosuspendat din funcţiile de conducere deţinute în PNL
 

×
Subiecte în articol: andrei chiliman control judiciar
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close