Antena 3 CNN Actualitate Andrei Gheorghe a scăpat de închisoare. Procurorii au închis dosarul accidentului din februarie

Andrei Gheorghe a scăpat de închisoare. Procurorii au închis dosarul accidentului din februarie

Andrei Gheorghe a scăpat de închisoare. Procurorii au închis dosarul accidentului din februarie
22 Apr 2010   •   23:16

Andrei Gheorghe a scăpat de închisoare în cazul accidentului din februarie. Procurorii au închis dosarul în lipsa unei plângeri a victimei din accident. Fostul consilier al ministrului Finanţelor a rănit uşor o femeie, într-o tamponare. Andrei Gheorghe a refuzat atunci recoltarea probelor biologice şi s-a ales cu suspendarea permisului de conducere.

Andrei Gheorghe a susţinut atunci că, deşi accidentul nu s-a soldat cu victime, poliţia a decis să pornească cercetarea penală împotriva sa. El şi-a justificat refuzul de a merge la INML pentru i se recolta probe biologice prin faptul că, din principiu, nu este de acord ca trupul său "să stea la dispoziţia statului".

Gheorghe a povestit la vremea respectivă cum s-a petrecut întregul incident. Potrivit acestuia, a fost vorba de o tamponare banală, soluţionată amiabil, dar pe care Poliţia a transformat-o în accident cu victime.

Accidentul în care a fost implicat s-a produs la începutul lunii februarie, în zona Piaţa Presei Libere. Andrei Gheorghe a lovit atunci din spate o maşină care staţiona la stop. În urma accidentului, poliţiştii i-au ridicat permisul, iar pe numele său a fost deschis un dosar după ce a fost reclamat pentru vătămare corporală din culpă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Andrei Gheorghe accident rutier
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close