Antena 3 CNN Actualitate Andrei Gheorghe nu mai este consilier al ministrului de Finanţe. A fost dat afară?

Andrei Gheorghe nu mai este consilier al ministrului de Finanţe. A fost dat afară?

Andrei Gheorghe nu mai este consilier al ministrului de Finanţe. A fost dat afară?
26 Feb 2010   •   19:13

Andrei Gheorghe nu mai este consilier pe probleme de comunicare al ministrului de Finanţe, Sebastian Vlădescu.

Potrivit unui comunicat al instituţiei, începând de vineri "au încetat relaţiile contractuale".

"Vă aducem la cunoştinţă că, începând cu data de astăzi, 26 februarie 2010, Ministerul Finanţelor Publice a încetat relaţiile contractuale cu domnul Andrei Gheorghe", se arată în comunicatul Ministerului.

Reprezentanţii instituţiei nu au oferit, însă, mai multe amănunte. Prin urmare, deocamdată nu se ştie clar dacă a demisionat sau dacă a fost demis şi nici care au fost motivele acestei decizii.

Andrei Gheorghe a ocupat această funcţie mai puţin de două luni. El a fost numit responsabil de coordonarea Departamentului de Comunicare din cadrul Ministerului de Finanţe pe 5 ianuarie.

În scurta perioadă în care a fost consilier, Andrei Gheorghe a intrat de mai multe ori în atenţia presei.

Bilanţul lui Gheorghe: Un accident rutier şi un site violet

Cea mai recentă "măsură" implementată de acesta a fost schimbarea culorii site-ului oficial al Ministerului de Finanţe din albastru în... violet. Contactat de jurnaliştii de la Gândul, el a dat o explicaţie plastică modificării cromatice prin care a trecut site-ul.

"Este vorba de o seducţie voită, prin amplificarea terţiarului imaginar, care, inevitabil şi mefistofelic, va duce la repetarea inversă a numelui lui Sebastian Vladescu, pentru subjugarea totala şi fiscala a iobagului român" a declarat acesta.

Ulterior, el a revenit asupra declaraţiei spunând că a găsit de cuviinţă că violetul este o culoare care se potriveşte, în aceste zile, ministerului condus de Sebastian Vladescu.

Un alt incident în care a fost implicat Gheorghe a avut loc pe 9 februarie. Atunci, Andrei Gheorghe a lovit un autoturism din spate. Acesta a refuzat să dea probe biologise, iar poliţia un deschis un dosar penal. Gheorghe este acuzat de vătămare corporală din culpă, deoarece o pasageră aflată în maşina tamponată de acesta a acuzat dureri de cap.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Andrei Gheorghe demisie
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close