Antena 3 CNN Actualitate El este medicul-vedetă din Bucureşti, reţinut după ce ar fi furat o sumă uriaşă din casa fostei iubite

El este medicul-vedetă din Bucureşti, reţinut după ce ar fi furat o sumă uriaşă din casa fostei iubite

Un medic din Bucureşti, patronul unei clinici de chirurgie estetică, a fost reţinut de poliţişti, fiind suspectat că a furat o sumă uriaşă din casa fostei iubite.

de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Oct 2023   •   16:48

Prejudiciul este de aproximativ 35.000 de euro. În urma percheziţiilor făcute la locuinţa suspectului Andrei Gregorian, anchetatorii au găsit peste 86.000 de euro, bani a căror provenienţă nu a putut fi justificată.

"Pe 26 septembrie, Secția 5 Poliție a fost sesizată de către o femeie, că, în aceeași zi, i-ar fi fost furați 35.000 de euro din locuința sa situată în Sectorul 1.

Cercetările au scos la iveală că fapta ar fi fost săvârșită de către un bărbat în vârstă de 42 de ani. La percheziții au fost găsite și ridicate sume importante, în lei și valută, în valoare de aproximativ 86.500 de euro, a căror proveniență nu a putut fi justificată", arată Poliția Capitalei.

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților.

De asemenea, prejudiciul a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, femeia jefuită ar fi tot medic la un spital din Bucureşti.

Cine este Andrei Gregorian, medicul suspectat de furt 

Andrei Gregorian a terminat în 2006 Medicină Dentară la Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila", dar nu a simțit chemare pentru profesie după cei 6 ani de studii, așa că, timp de 10 ani, a tot cochetat cu mai multe business-uri, în domenii extrem de variate, de la imobiliare și firmă de brokeraj, până la cafenea și salon de înfrumusețare. Au fost afaceri din care antreprenorul a câștigat bani frumoși.

Andrei Gregorian a obținut dreptul de liberă practică pentru stomatologie de la Colegiul Medicilor și apoi s-a înscris din nou la facultate, terminând Medicina Generală.

A început să profeseze ca și rezident în Chirurgia Plastică la Spitalul Elias, dar, în paralel, începuse să cocheteze din ce în ce mai mult cu partea de estetică. Așa că antreprenorul din el a copt ideea unui proiect personal, pe care să îl modeleze după propriile-i aspirații.

În acest fel s-a născut, în urmă cu șase ani, clinica lui de chirurgie estetică. 

Andrei Gregorian a acumulat aproape 100 de diplome în proceduri minim-invazive şi a ajuns să fie supranumit "esteticianul vedetelor".

×
Subiecte în articol: medic București furt Andrei Gregorian
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close