Antena 3 Actualitate Andrei Iucinu Tinu, transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca, după ce a fost muşcat de o viperă

Andrei Iucinu Tinu, transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca, după ce a fost muşcat de o viperă

de G.S.    |    26 Noi 2011   •   14:42
Andrei Iucinu Tinu, transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca, după ce a fost muşcat de o viperă
Sursa foto: Foto: fin.ro
Andrei Iucinu, fiul regretatului jurnalist Dumitru Tinu, a fost transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca, după ce a fost muşcat de o viperă. Incidentul a avut loc sâmbătă dimineaţă, la firma lui Iucinu, din judeţul Giurgiu.

Acesta merge constant la ferma sa de vipere din judeţ, pe care o manageriază.

Andrei Tinu se află în afara oricărui pericol, dar este ţinut sub supraveghere medicală. I se administrează perfuzii, pentru curăţirea organismului.
 
Get Adobe Flash player

"Veninul viperei cu corn este extrem de căutat in toată lumea, dar mai ales în Europa. Deşi periculos, putând fi letal pentru oameni, veninul viperei cu corn este extrem de folositor pentru industria farmaceutică. O viperã ammodytes produce anual aproximativ 1,5 grame de venin cristalizat, care, în funcþie de puritate, poate scoate din buzunarele eventualilor clienţi sume cuprinse între 500 şi 2.000 de euro, ajungându-se uneori chiar şi la 2.500 - 3.000 de euro. Pe de altã parte, îngrijirea reptilelor nu este costisitoare", declara, în 2010, Andrei Iucinu.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close