Antena 3 CNN Actualitate Sinucigașul Andrei Lăcustă, condus pe ultimul drum cu manele de jale și fotografii în mărime naturală

Sinucigașul Andrei Lăcustă, condus pe ultimul drum cu manele de jale și fotografii în mărime naturală

Andrei Lăcustă, tânărul care s-a sinucis zilele trecute în Iași, a fost condus pe ultimul drum, marți. Trupul neînsuflețit a fost transportat până la cimitir cu un camion.

Sinucigașul Andrei Lăcustă, condus pe ultimul drum cu manele de jale și fotografii în mărime naturală
Sursa foto: bzi.ro
de Viorel Aydan Cioroi    |    04 Aug 2021   •   23:35

Cortegiul funerar a fost de mari dimensiuni, iar camionul cu care a fost transportat trupul neînsuflețit a fost încărcat de zeci de coroane de flori și tablouri cu tânărul. Trecătorii s-au oprit și s-au minunat când au văzut cortegiul funerar, unii dintre aceștia imortalizând momentul, potrivit bzi.ro.

În seara priveghiului, la casa familiei tânărului, din zona părculeț, au răsunat manele de jale, iar toată curtea era încărcată cu flori și cu fotografii în mărime naturală.

Se pare că tânărul ar fi decis să-și pună capăt zilelor după o ceartă cu părinții și chiar le-a spus acestora înainte de a pleca din casă că are de gând să se sinucidă

Locuitorii din zona Sărărie, din Iași, au dat nas în nas cu Andrei Lăcustă, un tânăr de 25 de ani, spânzurat de un podeț metalic al unui imobil, vineri dimineață.

După apelul făcut la 112 în jurul orei 8:00, medicii sosiți la fața locului nu au putut face altceva decât să declare decesul tânărului Andrei Lăcustă, la doar 25 de ani.

Anchetatorii sosiți la fața locului au constatat că pe telefonul victimei se aflau mai multe apeluri ratate de la rudele care ar fi încercat să îl contacteze.

×
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close