Antena 3 CNN Actualitate Andrei Plăcintă a făcut 26 de manevre cu maşina pentru a-şi călca prietena

Andrei Plăcintă a făcut 26 de manevre cu maşina pentru a-şi călca prietena

 Andrei Plăcintă a făcut 26 de manevre cu maşina pentru a-şi călca prietena
10 Dec 2010   •   19:54

În instanţă, Andrei Plăcintă s-a trasformat dintr-un tânăr cu un viitor strălucit într-un inculpat acuzat de tentativă de omor, distrugere şi lovire. Fiul senatorului a devenit un personaj extrem de periculos după ce martorii dar şi iubita lui au povestit cum Andrei Plăcintă a făcut 26 de manevre cu maşina pentru a încerca să-şi calce prietena.

În instanţă vorbele lui Andrei Plăcintă s-au bătut cap în cap cu cele ale matortilor. Iar în faţa judecătorului a contat mult mărturia iubitei fiului de demnitar:

"A alergat-o pe stradă, s-a urcat pe capota maşinii acesteia şi a încercat să o lovească cu maşina şi totodată la un moment dat a observat că inculpatul trecea cu maşina în faţă şi în spate peste o persoană", se arată în Motivarea Instanţei.

Martorii au confirmat versiunea fetei: "Inculpatul încerca să-i lovească cu maşina de 5-6 ori pe fată şi pe băiatul cu ochelari iar de fiecare dată dacă nu reuşea încerca din nou dând maşina înainte şi înapoi. (...) Martorul S.N. s-a împiedicat, a căzut şi inculpatul a dat cu maşina peste el de circa două, trei ori", potrivit aceleiaşi surse.

Andrei Plăcintă s-a apărat şi a încercat să demonstreze că fata a căzut sub maşină... din greşeală.

 


“Nu a fost lovit cu maşina de inculpat ci s-a sprijinit de maşină, inculpatul s-a speriat de la împuşcături, a vrut să plece iar partea vătămată s-a dezechilibrat şi a căzut sub maşină”, a spus Andrei Plăcintă, în instanţă.

Avocaţii lui au mers chiar mai departe şi au afrimat că fiul senatorului s-a speriat şi a fost agresat.

"Au încercat să îl bruscheze pe inculpat iar una dintre acestea avea un cuţit. Inculpatul a încercat să iasă din înconjurare, trecând peste capota maşinii prietenei sale, în trecere spărgând geamul portierei maşinii prietenei sale."

Motivul scandalului - gelozia. Cel puţin aşa au prezentat situaţia apărătorii. Andrei ar fi gasit in mobilul iubitei mai multe sms-uri de la un alt barbat.

Andrei Plăcintă a fost arestat în urmă cu două zile de Tribunalul Bucureşti. El este acuzat tentativă de omor, lovire, tâlhărie şi distrugere.

×
Subiecte în articol: martori Andrei Placinta tentativa de omor
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close