Antena 3 CNN Actualitate Andrei Plăcintă le-a povestit judecătorilor cu un limbaj extrem de colorat cum şi-a lovit prietena

Andrei Plăcintă le-a povestit judecătorilor cu un limbaj extrem de colorat cum şi-a lovit prietena

Andrei Plăcintă le-a povestit judecătorilor cu un limbaj extrem de colorat cum şi-a lovit prietena
Sursa foto: Foto: Antena 3
de N.B.    |    M.Z.    |    12 Sep 2011   •   18:16

Andrei Plăcintă a venit, luni, în faţa judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti şi i-a şocat pe oamenii legii, povestindu-le cu un limbaj extrem de colorat ce s-a întâmplat în noaptea în care şi-a lovit prietena cu maşina în plină stradă, pentru că descoperise că are un alt iubit, dar şi cum a accidentat cu maşina un bărbat, care a sărit în ajutorul prietenei sale.

Tânărul a fost atât de sincer încât nu a ezitat să folosească înjurături în timp ce a povestit despre scandal.

"Dă-te-n p...a mea, cine p...a mea te crezi, pletosule?" - asta i-ar fi zis unul dintre presupuşii agresori lui Plăcintă Jr.

Fiul senatorului Sorina Plăcintă s-a certat cu prietena sa după ce a aflat că aceasta avea un alt iubit.

Andrei Plăcintă nu a ezitat chiar să-şi pălmuiască iubita. "I-am dat peste faţă", a spus tânărul.

Când a văzut cum Plăcintă Junior îşi lovea prietena, un bărbat care trecea în acel moment pe stradă a scos un pistol cu bile şi a tras asupra fiului senatoarei.

"Tipul ăsta a venit... A băgat pistolul prin geam... A tras o dată în mine! M-a nimerit aici, aproape de gât. Am băgat în viteza întâi. Am tras tare de volan dreapta să plec. Am ridicat ambreiajul şi s-a oprit motorul", a mai povestit Andrei Plăcintă.

Fiul senatoarei susţine că a plecat de frică de la locul accidentului. "Am fugit ca o vulpe cu coada între picioare".

Andrei Plăcintă a fost reţinut anul trecut, după ce a încercat să calce cu maşina un bărbat pe stradă, dar şi pentru că şi-a agresat fizic iubita.

Ulterior, Andrei Plăcintă a fost eliberat şi are interdicţia de a părăsi ţara, dar e în continuare cercetat pentru tentativă de omor calificat, tâlhărie, loviri sau alte violenţe, distrugere şi ultraj.

 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close