Antena 3 CNN Actualitate Andrei, un poliţist din Slatina, cunoscut pentru acţiunile sale umanitare, s-a sinucis în casă

Andrei, un poliţist din Slatina, cunoscut pentru acţiunile sale umanitare, s-a sinucis în casă

Polițistul Viorel Andrei s-a sinucis luni seara. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit spânzurat în propria casă.

Andrei, un poliţist din Slatina, cunoscut pentru acţiunile sale umanitare, s-a sinucis în casă
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Aug 2021   •   10:05

Viorel Andrei lucra din 2002 în cadrul Poliției Olt, la Biroul Rutier al Poliției municipiului Slatina. Din 2018 era detașat în cadrul Serviciului Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Olt.

Motivul care se pare că l-a determinat să recurgă la un asemenea gest este faptul că suferea de o boală incurabilă. Prietenii acestuia sunt în stare de șoc, nimeni nu se aștepta la un astfel de gest.

”DRUM LIN CĂTRE ÎNGERI, OM MINUNAT!

N-am crezut vreodată că voi posta asta! Sper din tot sufletul ca acolo Sus Dumnezeu să îţi întoarcă toate faptele bune pe care le-ai făcut aici pe pământ şi toate lacrimile noastre să te ajute sa ajungi în locul pe care îl meriti, SUFLET BUN!

Adio prieten drag!“, este unul dintre mesajele de adio postate.

”Prea de vreme ai ales  să pleci fără sa te uiţi înapoi lăsând suflete suferinde, suflete fragile, suflete rupte din tine care aveau cea mai mare nevoie de tine . De ce ai ales tu acest drum întunecat şi rece ? De ce tu, un om minunat? Ne-ai lăsat fără cuvinte” DRUM LIN CATRE INGERI, PRIETEN DRAG !“, este un alt mesaj.

”Dumnezeu să te odihnească în pace, Viorel. Nu pot să cred ca nu mai eşti printre noi. Un suflet aşa de blând şi frumos ca al tău nu cred că o să întâlnesc! Îmi pare nespus de rău! Sincere condoleanţe familiei! Nu te voi uita în veci!l“, „Nu îmi vine să cred… am fost colegi de clasă…. Sincere condoleanţe!!! Dumnezeu să îl odihnescă în pace… nu ştiu ce s-a întâmplat, dar sunt şocată!!! Să vă dea Dumnezeu putere să treceţi peste tot!“, au postat şi alţi prieteni pe contul de Facebook al poliţistului, iar mesajele continuă să se adune.

×
Subiecte în articol: politist Slatina sinucis
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close