Antena 3 CNN Actualitate Cine este ”pionul principal” care i-a ajutat pe abuzatorii din căminele groazei. Are o avere fabuloasă

Cine este ”pionul principal” care i-a ajutat pe abuzatorii din căminele groazei. Are o avere fabuloasă

Încep controalele în peste 5.000 de centre sociale din întreaga ţară după ororile descoperite în azilele groazei. Verificările au fost cerute de premier.

de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Iul 2023   •   11:42

Ministrul Justiției Alina Gorghiu și Cătălin Predoiu, Ministrul de Interne, vin la PNL cu rapoartele.  

Pe de altă parte, Marcel Ciolacu cere demisii pe masă după scandalul din azilele de bătrâni. Duminică, premierul a trasat sarcini pentru patru miniștri pentru a găsi soluții și a preveni ceea ce s-a întâmplat în azilele din Ilfov.  

Ciolacu a afirmat, referitor la ceea ce s-a întâmplat în centrele pentru îngrijire în care bătrânii erau torturați, că nu are nicio milă pentru "ticăloșii" care au făcut astfel de lucruri.  

"Ne arată că avem de-a face cu o problemă de fond, un sistem corupt și inert", a spus el.  

Mai mult decât atât, prim-ministrul a făcut un apel către toate cultele, BOR, dar și ONG-uri că este nevoie de implicarea acestora în cazul bătrânilor torturați. 

”Pion important în schema de stors bani de la stat prin umilirea și înfometarea persoanelor instituționalizate”

Antena 3 CNN a prezentat însă și pionul principal care a ajutat la mușamalizarea tuturor acestor orori. 

"Un pion important în schema de stors bani de la stat prin umilirea și înfometarea persoanelor instituționalizate pusă la punct de Ștefan Godei, unul din liderii grupărilor, a fost Andrei Răzvan Țicu, șef serviciu management de caz și monitorizare servicii sociale pentru persoane adulte cu dizabilități în cadrul DGASPC Ilfov", scrie în referatul DIICOT.  

Cine este Andrei Răzvan Țicu 

Andrei Răzvan Țicu este șeful Serviciului Management de Caz și Monitorizare Servicii Sociale pentru Persoane Adulte cu Dizabilități din cadrul DGASPC Ilfov. 

Andrei Răzvan Țicu are o avere fabuloasă. Mai exact, 18 terenuri agricole și intravilane, însumând zeci de mii de metri pătrați. De asemenea, el deține patru case și două apartamente, în Ilfov, Prahova și Constanța, majoritatea proprietăților fiind moștenite, începând cu anul 2021. 

În declarația de avere completată în iunie 2023, Andrei Ștefan Țicu a mai trecut trei mașini, două conturi bancare, dar și cinci credite în valoare totală de aproape 180.000 de lei. 

Astfel, în anul 2022, el a reușit să acumuleze câștiguri din pariuri sportive în valoare de 165.350 de lei, iar în 2021, a dat lovitura din nou, cu suma de 178.277 de lei. Practic, în trei ani, șeful de birou de la DGASPC a făcut aproape 500.000 de lei, doar din pariuri sportive. 

×
Subiecte în articol: azil de batrani
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close