Antena 3 CNN Actualitate Trupul tânărului de 35 de ani de ani, mort după vaccin, ridicat de oamenii legii chiar din biserică și dus la IML

Trupul tânărului de 35 de ani de ani, mort după vaccin, ridicat de oamenii legii chiar din biserică și dus la IML

Trupul tânărului de 35 de ani, care a murit la scurtă vreme după ce s-a vaccinat, a fost ridicat în această dimineață chiar din biserică.

Trupul tânărului de 35 de ani de ani, mort după vaccin, ridicat de oamenii legii chiar din biserică și dus la IML
de Laura Dinu    |    24 Mar 2021   •   10:19

Oamenii legii au primit ordin să îl ducă la Medicină Legală pentru o autopsie amănunțită care să arate dacă există vreo legătură între deces și vaccin

”Sper ca autopsia va scoate la suprafață adevarul!”

Fratele tânărului decedat, cunoscutul artist vasluian Romeo Zaharia, a declarat că familia nu dorește să facă declarații, însă speră ca adevărul să iasă la iveală. 

”Familia multumește presei și poliției locale pentru interesul acordat. Nu mai dorim să dăm declarații, ci doar să ne plângem trupul neînsuflețit al lui Andrei în liniște. Și sper ca autopsia va scoate la suprafață adevarul. Doamne ajută!”. 

A murit la 48 de ore după rapel

Andrei Zaharia a murit la mai puțin de 48 de ore după ce a fost imunizat cu cea de-a doua doză a vaccinului anti-COVID-19. Tânărul suferea de insuficienţă renală şi făcea de mai mulţi ani dializă.

Potrivit familiei, bărbatul s-a prezentat, vineri, la o ședință de dializă. Imediat după ședință, acestuia i s-a administrat a doua doză a vaccinului împotriva coronavirusului. Vineri seara însă, Andrei a început să se simtă rău, starea lui degradându-se ulterior. 

În cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, familia a sunat la 112 şi a anunţat că acesta este în stare de inconştienţă.

„Un echipaj medical a fost solicitat la domiciliul pacientului. A fost resuscitat la faţa locului şi adus în Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului, ulterior fiind declarat decesul", au declarat, marţi, reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Familia tânărului crede că şi dializa şi vaccinul a fost prea mult într-o singură zi pentru trupul firav al lui Andrei şi este foarte posibil ca vaccinul să-i fi grăbit sfârşitul. Moartea sa a fost un şoc pentru apropiaţi.

„Andrei şi-a dus cu demnitate problemele de sănătate. Deşi era dependent de dializă, avea şi diabet, niciodată nu se plângea de dureri sau de suferinţele îndurate. Era liniştit şi avea un suflet extraordinar. Era blând, calm, mereu atent cu cei din jur, respectuos şi săritor. Pe toată lumea ajuta, aşa cum putea. Era cuminte şi modest. Se căsătorise, era extrem de fericit şi ultimii ani şi i-a trăit cu bucurie, era împlinit. Suntem în stare de şoc, nu era încă timpul să plece”, a declarat un cunoscut al tânărului.

 

×
Subiecte în articol: andrei zaharia vaccin mort
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close