Antena 3 CNN Actualitate Andrew şi Tristan Tate o nouă victorie | Decizia unei instanţe din România

Andrew şi Tristan Tate o nouă victorie | Decizia unei instanţe din România

Fraţii Andrew şi Tristan Tate au un motiv de bucurie după ce o instanță din România a acceptat contestația înaintată de avocatul lor împotriva confiscării bunurilor în dosarul penal de trafic de persoane aflat pe rol.

Andrew şi Tristan Tate o nouă victorie | Decizia unei instanţe din România
Sursa foto: Inquam photo/ George Calin
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Ian 2024   •   17:49

Potrivit avocatului fraților Andrew şi Tristan Tate, o instanță din România a acceptat contestația înaintată de Andrew Tate împotriva confiscării bunurilor sale în cadrul unui dosar penal de trafic de persoane aflat pe rol.

Astfel judecătorii trebuie să se pronunțe din nou asupra verdictului, informează Reuters. O parte din averea fraților Tristan şi Andrew Tate se află în sechestru în garajul procurorilor.

Vorbim de aproximativ trei milioane de euro, valoare pe care o au mașinile de lux confiscate de autorități şi pentru care fraţii Tate au solicitat ridicarea sechestrului. 

Mai exact, potrivit unor surse judiciare, vizate sunt trei autoturisme Porsche, două BMW, două Ferrari, un Aston Martin, un McLaren, un Lamborghini şi cinci maşini Mercedes.

Sub sigiliu sunt plasate și zece imobile, case și terenuri pe care fraţii Tate le dețin în județul Ilfov.

Reamintim că, frații Andrew și Tristan Tate au fost eliberați, la începutul lunii august 2023, din arestul la domiciliu, dar nu au voie să părăsească România pe fondul acuzațiilor de trafic de persoane și viol,

Infracţiunile reţinute în sarcina lor sunt de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane în formă continuată, viol în formă continuată (două acte materiale), acces ilegal la sistem informatic, alterarea integrităţii datelor informatice, lovire sau alte violenţe şi instigare la această infracţiune.

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close