Antena 3 CNN Actualitate Fraţii Andrew şi Tristan Tate rămân în arest la domiciliu

Fraţii Andrew şi Tristan Tate rămân în arest la domiciliu

Andrew şi Tristan Tate rămân în arest la domiciliu, decizia fiind definitivă.

Fraţii Andrew şi Tristan Tate rămân în arest la domiciliu
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Mai 2023   •   20:58

Curtea de Apel Bucureşti a decis, miercuri, să respingă, ca nefondate, contestaţiile depuse de fraţii Tate, dar şi de către celelalte două persoane din dosar. 

"În baza art. 425 ind. 1 alin. 7 pet. 1 lit. b) Cod procedură penală cu referire la art. 204 Cod procedură penală, respinge, ca nefondate, contestaţiile formulate de inculpaţii TATE III EMORY ANDREW, TATE TRISTIAN, NAGHEL GEORGIANA MANUELA ŞI RADU ALEXANDRA LUANA împotriva încheierii din 19 mai 2023 a judecătorului de drepturi si libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti- Secţia I Penală în dosarul 15488/3/2023. Instanţa obligă pe contestatorii - inculpaţi TATE III EMORY ANDREW, TATE TRISTIAN, NAGHEL GEORGIANA MANUELA Si RADU ALEXANDRA LUANA la plata sumei de 300 lei, fiecare, cu titlul de cheltuieli judiciare către stat în contestaţie", a anunțat, miercuri, Curtea de Apel Bucureşti.

Frații Tate rămân în arest la domiciliu

Procurorii DIICOT i-au reţinut pe Andrew şi Tristan Tate şi pe două suspecte din România pe 29 decembrie 2022. Ei sunt acuzaţi de formarea unui grup infracţional organizat pentru a exploata sexual şase femei. Aceştia au negat că ar fi comis vreo infracţiune.

Pe 30 decembrie 2022, judecătorii au decis arestarea preventivă. Cei doi fraţi au fost plasaţi în arest la domiciliu în 31 martie 2023.

Citeşte şi: Fraţii Tate vor să scape de arestul la domiciliu: "Până la final, se va face dreptate"

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close