Antena 3 CNN Actualitate Frații Andrew și Tristan Tate, liberi să circule prin România după bunul plac | Au cerut instanței să poată pleca şi din țară

Frații Andrew și Tristan Tate, liberi să circule prin România după bunul plac | Au cerut instanței să poată pleca şi din țară

Frații Andrew și Tristan Tate au mai scăpat de o restricție a autorităților judiciare.

Frații Andrew și Tristan Tate, liberi să circule prin România după bunul plac | Au cerut instanței să poată pleca şi din țară
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Sep 2023   •   19:07

Tribunalul București a decis astăzi că cei doi frați, judecați pentru trafic de persoane și viol, pot părăsi Capitala și județul Ilfov, fiind liberi să se deplaseze pe teritoriul României.

Luna trecută, Andrew și Tristan Tate au scăpat de măsura arestului la domiciliu.

Celor doi li s-au impus, cu aceeași ocazie, mai multe interdicții, printre care și aceea de a nu ieși din limita teritorială a județului Ilfov şi a Municipiului București decât cu încuviințarea prealabilă a instanței de judecată.

Joi, cei doi frați au cerut judecătorului permisiunea să plece din România, dar acesta le-a respins cererea.

Citește și: O nouă lovitură pentru frații Tate: Apple a retras o aplicație creată de Andrew Tate

Decizia nu este definitivă.

Având dublă cetățenie, americană și britanică, Andrew și Tristan Tate, alături de alte două femei cu calitatea de complice - Alexandra-Luana Radu şi Georgiana Manuela Naghel - au fost trimiși în judecată de DIICOT pe data de 20 iunie.

Inculpații sunt acuzați că au constituit un grup infracțional organizat, în scopul racolării și exploatării, prin constrângere, a unor femei, în vederea creării de materiale cu conținut pornografic, destinate difuzării contra cost pe site-uri de profil.

Din aceste activități, inculpații ar fi obținut importante sume de bani.

Faptele penale reținute în sarcina lor sunt constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane în formă continuată, viol în formă continuată, acces ilegal la un sistem informatic, alterarea integrității datelor informatice, lovire sau alte violențe și instigare la această infracțiune.

Conform DIICOT, infracțiunea de trafic de persoane ar fi fost comisă atât pe teritoriul României, cât și în Statele Unite ale Americii şi în Marea Britanie.

×
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close