Antena 3 CNN Actualitate Andronescu, despre lupta împotriva urii: Ar trebui să începem de acolo de unde încep toate, de la Educaţie

Andronescu, despre lupta împotriva urii: Ar trebui să începem de acolo de unde încep toate, de la Educaţie

Andronescu, despre lupta împotriva urii: Ar trebui să începem de acolo de unde încep toate, de la Educaţie
Sursa foto: Foto: Antena 3
22 Iun 2012   •   22:41

Cred că sentimentul de ură care a fost promovat cu o insistenţă aproape diabolică în societatea românească ne-a dus în situaţia să ne încărcăm atât de tare cu energie negativă, a afirmat vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu, adăugând că fiecare dintre noi ar trebui să înceapă să lupte pentru echilibru "de acolo de unde încep toate" şi anume de la Educaţie.

"Sentimentul acesta de ură, care a fost promovat cu o insistenţă aproape diabolică de ani de zile de societatea românească ne-a dus în situaţia să ne încărcăm atât de tare de energie negativă încât timpul ne rămâne doar pentru a gândi cum să întoarcem ura celor care o trimit spre noi. (...) Părerea mea este că nu am evoluat, mai degrabă am involuat" a declarat Ecaterina Andronescu.

Vicepreşedinte al PSD şi ministrul propus al Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a vorbit despre cultura urii şi despre momentul cumplit prin care trece societatea românească, în cadrul ediţiei de vineri a emisiunii "Vorbe Grele" de la Antena 3.

Singura modalitate prin care poporul român s-ar putea vindeca de această ură, pentru a putea duce un trai echilibrat, este revenirea la setul de valori, este de părere Ecaterina Andronescu.

"Fără aceste valori de referinţă e greu de imaginat că putem vorbi despre o evoluţie. Neamul acesta a supravieţuit pentru că a avut în rădăcina lui repere" a completat ministrul propus al Educaţiei Ecaterina Andronescu la "Vorbe grele".

VEZI AICI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "VORBE GRELE" DE LA ANTENA 3.

×
Subiecte în articol: Ecaterina Andronescu Vorbe Grele Antena 3
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close