Antena 3 CNN Actualitate Andronescu, despre proteste: Sunt oameni de bună-credinţă, dar sunt şi foarte mulţi aduşi de PNL şi USR

Andronescu, despre proteste: Sunt oameni de bună-credinţă, dar sunt şi foarte mulţi aduşi de PNL şi USR

Andronescu, despre proteste: Sunt oameni de bună-credinţă, dar sunt şi foarte mulţi aduşi de PNL şi USR
02 Feb 2017   •   18:05

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a declarat, joi, că la proteste participă oameni de bună-credinţă, dar şi foarte mulţi "aduşi" de PNL şi USR, transmite Agerpres.

"Dacă oamenii vin să-şi exprime un punct de vedere potrivit opiniei şi gândirii lor este foarte bine. Sunt oameni de bună-credinţă care sunt acolo şi se bucură de tot respectul nostru, dar sunt şi foarte mulţi care sunt aduşi acolo de PNL şi USR. De aceea, cred că bătălia politică se duce în altă parte", a afirmat Andronescu, după şedinţa CExN al PSD.

La rândul său, Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, a spus că mitingul de miercuri seara a fost unul neautorizat.

"Ce putea să facă doamna ministru? Nişte oameni care vin la un miting nu poţi să-i opreşti, miting neautorizat. Nu sunt specialist", a afirmat Negoiţă, întrebat dacă este mulţumit de modul în care a acţionat Ministerul de Interne.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a afirmat, la rândul său, că este dreptul oamenilor să protesteze, adăugând că el este împotriva celor care insultă.

"Dacă oamenii doresc să protesteze? Am împiedicat eu pe cineva? Am fost eu împotriva intenţiei de a protesta a unui om? Niciodată. Dar aceia care mă insultă, mă înjură, am şi eu dreptul să fac lucrul acesta, dacă ei îşi arogă acest drept. (...) E dreptul oamenilor, am ceva contra celor care insultă, înjură. Eu cred că se ascunde cineva (în spatele protestelor - n.r). Întotdeauna se ascunde o ideologie, o mentalitate, poate şi o instituţie", a susţinut Buzatu.

El a adăugat că problemele reglementate prin ordonanţa de urgenţă de modificare a Codului penal sunt mai vechi şi trebuiau soluţionate de mai multă vreme.

"După părerea mea, este o problemă veche care trebuia soluţionată de multă vreme şi, în acest context, eu cred că este şi o problemă umanitară, să dăm dovadă de înţelegere faţă de oamenii care au greşit", a menţionat Buzatu.

El a adăugat că "este vorba de definirea exactă a abuzului în serviciu".

×
Subiecte în articol: Ecaterina Andronescu PSD
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close