Antena 3 CNN Actualitate Angajări la DNA. Concurs pentru ocuparea a zeci de posturi de procuror | Condiţia principală de înscriere

Angajări la DNA. Concurs pentru ocuparea a zeci de posturi de procuror | Condiţia principală de înscriere

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat, vineri, că lansează concurs pentru ocuparea unui număr de 41 de posturi de procuror cu funcţii de execuţie.

Angajări la DNA. Concurs pentru ocuparea a zeci de posturi de procuror | Condiţia principală de înscriere
Sursa foto: Direcția Națională Anticorupție/ Facebook
de Silvia Preda    |    16 Dec 2022   •   16:31

Potrivit unui comunicat al DNA, condiţia principală de înscriere o reprezintă o vechime de cel puţin 10 ani în funcţia de procuror sau judecător (se ia în considerare perioada în care procurorul a avut calitatea de auditor de justiţie).

Concurs pentru ocuparea a 41 de posturi de procuror

La Structura centrală a Direcţiei - 18 posturi din care: nouă posturi la Secţia judiciară penală, cinci posturi la Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie, două posturi la Secţia de combatere a corupţiei, un post la Compartimentul de analiză a datelor privind corupţia şi un post la Serviciul resurse umane, perfecţionare profesională şi documentare.

La Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauze de corupţie săvârşite de militari - un post.

La Serviciile teritoriale ale Direcţiei - 22 de posturi din care: - Serviciul teritorial Ploieşti: 5 posturi, Serviciul teritorial Alba-Iulia - patru posturi, Serviciul teritorial Piteşti - trei posturi, - Serviciul teritorial Oradea - 2 posturi, Serviciul teritorial Cluj, Biroul teritorial Baia-Mare, Serviciul teritorial Constanţa, Serviciul teritorial Craiova, Serviciul teritorial Galaţi, Serviciul teritorial Iaşi, Serviciul teritorial Târgu Mureş şi Serviciul teritorial Timişoara - câte un post.

Data limită de înscriere este 28 decembrie, inclusiv, urmând ca în perioada 18 - 20 ianuarie să se desfăşoare proba interviului.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close