x close

Angajat al unei primării din Buzău, trimis în judecată după ce ar fi primit mită

de D.G.    |    30 Dec 2015   •   12:40
Angajat al unei primării din Buzău, trimis în judecată după ce ar fi primit mită  817

Un funcţionar public de la Primăria comunei Gura Teghii, judeţul Buzău, a fost trimis în judecată după ce ar fi primit mită 1.000 de lei de la un bărbat, deferit justiţiei la rândul său, pentru a urgenta depunerea unor acte legate de obţinerea unui titlu de proprietate.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de reprezentanţii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor Gheorghe Ceteraş şi Valentin Ion Petrache, pentru dare de mită şi luare de mită.

În rechizitoriu se arată că, în 26 mai 2011, Gheorghe Cetera? i-a oferit suma de 1.000 de lei lui Valentin Petrache, func?ionar public la Primăria comunei Gura Teghii din judeţul Buzău, în legătură cu îndeplinirea şi urgentarea unui act ce intră în îndatoririle sale de serviciu.

Mai exact, era vorba de depunerea documenta?iei necesare scrierii titlului de proprietate aferent unui proces-verbal de punere în posesie din 2011, întocmit de Comisia Locală de aplicare a legii fondului funciar din cadrul Primăriei Gura Teghii, la Prefectura Buzău, suma respectivă fiind însuşită de acesta.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Tribunalului Buzău.

Citeşte mai multe despre:

mita
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati