Antena 3 CNN Actualitate Angajat al vamei Giurgiu, bătut cu brutalitate de doi bulgari

Angajat al vamei Giurgiu, bătut cu brutalitate de doi bulgari

Angajat al vamei Giurgiu, bătut cu brutalitate de doi bulgari
Sursa foto: Foto: 2urbietorbi.wordpress.com
13 Dec 2010   •   08:16

Scandal la punctul de frontier din judeţul Giurgiu. Un controlor de trafic, angajat al Companiei Naţionale de Drumuri, a fost bătut cu pumnii şi cu picioarele de doi şoferi bulgari. Întreaga scenă a fost suprinsă de camerele de supraveghere. Acum, agresorii sunt anchetaţi pentru ultraj.

Reprezentanţii Ministerului Transporturilor ar putea să prezinte, luni, un punct oficial faţă de incidentul din vamă.

Întreaga scenă s-a petrecut chiar în ghereta în care cei doi angajaţi ai Companiei Naţionale de Drumuri îşi desfăşoară activitatea. Unul dintre functionari i-a cerut cetăţeanului bulgar să plătească rovinieta, înainte să părăsească România.

Cetăţeanul bulgar a refuzat însă şi a sărit la femeia care îi ceruse banii. În scurt timp în scandal s-a implicat şi cel de-al doilea bulgar. Bărbaţii au intrat în gheretă, începând să-l lovească pe colegul femeii cu pumnii şi picioarele.

Speriată, femeia a reuşit să se strecoare printre cei doi agresori şi a fugit să ceară ajutor. În tot acest timp, indivizii au continuat să-l lovească cu brutalitate pe controlorul de trafic, până când la faţa locului au apărut mai mulţi poliţişti de frontieră.

Agresorii au fost reţinuţi pentru audieri la Poliţia de Frontieră


Un vameş din Giurgiu a fost bătut cu sălbăticie de doi şoferi bulgari

×
Subiecte în articol: bătaie Bulgari
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close