Antena 3 CNN Actualitate Angajată ISU, condamnată în dosarul Colectiv la 8 ani și 8 luni, dată în urmărire, a fost prinsă în Republica Moldova

Angajată ISU, condamnată în dosarul Colectiv la 8 ani și 8 luni, dată în urmărire, a fost prinsă în Republica Moldova

”S-a făcut justiție și nu dreptate”, spun răniții din incendiul devastator de la Colectiv și rudele celor morți care acuză autoritățile de nepăsare.

Angajată ISU, condamnată în dosarul Colectiv la 8 ani și 8 luni, dată în urmărire, a fost prinsă în Republica Moldova
de Laura Dinu    |    13 Mai 2022   •   14:40

Aceștia spun că, în cei 7 ani de la tragedie, nu s-a schimbat mai nimic în privința autorizării spațiilor publice iar multe localuri continuă să pună în pericol viața clienților săi. 

Update 14:30 Angajata ISU București, Antonina Radu, condamnată în dosarul Colectiv la 8 ani și 8 luni, care a fost dată în urmărire, fiind emis mandat de arestare european, a fost prinsă în Republica Moldova, a anunțat vineri IGPR.

„În urma cooperării polițienești internaționale, între Poliția Română și autoritățile din Republica Moldova, la data de 13 mai 2022, femeia, de 43 de ani, condamnată prin hotărârea definitivă a Curții de Apel București, în dosarul Colectiv, a fost localizată, în Republica Moldova”, a anunțat IGPR.

Cinci mandate de executare a pedepsei cu închisoarea

Antonina Radu, pompier, condamnată în dosarul Colectiv la 8 ani și 8 luni, a fost dată în urmărire națională, fiind emis mandat de arestare european, informează Poliția Capitalei.

„Având în vedere hotărârea definitivă a Curții de Apel București, în dosarul Colectiv, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Serviciul Investigații Criminale a pus în aplicare cinci mandate de executare a pedepsei cu închisoarea”, transmite Poliția Capitalei.

Cristian Popescu Piedone s-a prezentat la sediul unei subunități de poliție

Potrivit sursei citate, o persoană, respectiv Cristian Popescu Piedone, s-a prezentat la sediul unei subunități de poliție, de unde a fost preluată și încarcerată.

„Alte trei persoane au fost preluate de la domiciliu, iar după întocmirea formalităților necesare, au fost încarcerate. Pentru o persoană, care nu a fost găsită la domiciliu, a fost dispusă măsura punerii în urmărire, fiind emis mandat de arestare european”, conchide Poliția Capitalei potrivit Mediafax

Antonina Radu dată în urmărire națională

Concret, este vorba despre Antonina Radu, pompier, condamnată în dosarul Colectiv la 8 ani și 8 luni.

„Față de numita Radu Antonina Tribunalul Bucuresti - Sectia I Penală a emis MEPI nr. 6253 din data de 12.05.2022, fiind condamnată la 8 ani si 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și uzurparea funcției”, potrivit Poliției Române, secțiunea „Persoane dispărute”.

×
Subiecte în articol: Antonina Radu colectiv
Parteneri
Cine este femeia care a încercat să îşi ia viaţa pe Aeroportul Otopeni
x close