Antena 3 CNN Actualitate Angajata MApN care s-a urcat beată la volan, a lovit un biciclist și a fugit, a fost arestată

Angajata MApN care s-a urcat beată la volan, a lovit un biciclist și a fugit, a fost arestată

Angajata MApN găsită dormind cu capul pe volan după ce a lovit un om cu mașina în Vatra Dornei a fost arestată.

Angajata MApN care s-a urcat beată la volan, a lovit un biciclist și a fugit, a fost arestată
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Laura Dinu    |    14 Apr 2023   •   09:55

Femeia, în vârstă de 31 de ani, este cercetată într-un dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. Asta după ce s-a urcat băută la volan, a lovit cu mașina un biciclist și apoi a fugit.  

Ea a fost găsită de polițiști la câteva sute de metri distanță de locul accidentului. Angajata MApN avea o alcoolemie de peste 1,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Biciclistul rănit este în continuare sub supravegherea medicilor.  

Cum s-a întâmplat 

O femeie de 31 de ani, din Vatra Dornei, a lovit cu mașina un biciclist, marți seară, după care a plecat de la locul accidentului.  

Citește și: O angajată MApN a fost găsită de poliţişti în timp ce dormea cu capul pe volan, după ce a lovit un biciclist și a fugit de la locul faptei, în Vatra Dornei

Polițiștii au găsit șoferița la o distanță de circa 1km distanță, dormind cu capul pe volan. Când au verificat-o cu aparatul etilotest oamenii legii au înregistrat o alcoolemie de 1,77 la mie alcool pur în aerul expirat. 

Victima a fost transportată la spitalul din Vatra Dornei unde a primit primele îngrijiri medicale, după care a fost transferată cu o ambulanță la Spitalul Județean Suceava. Aceasta a suferit mai alte traumatisme la nivelul capului, pieptului și a picioarelor. 

Șoferița a fost dusă la spital pentru prelevare de probe biologice, după care a fost reținută pentru 24 de ore pentru conducerea sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă dar și pentru părăsirea locului accidentului. Declarativ le-a spus polițiștilor că nu și-a dat seama că a provocat un accident. 

Femeia este cadru militar profesionist la Prundu Bârgăului. 

×
Subiecte în articol: MApN Vatra Dornei accident
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close