Antena 3 CNN Actualitate Angajate de la ANPC, luate la bătaie de patronul unui motel, în timpul unui control în care inspectorii au găsit nereguli grave

Angajate de la ANPC, luate la bătaie de patronul unui motel, în timpul unui control în care inspectorii au găsit nereguli grave

Acuzaţii la adresa poliţiei după ce două femei inspector ANPC au fost agresate în urma unui control efectual la un motel din Sadova Veche în judeţul Caraș-Severin. Violenţele au izbucnit după ce angajatele ANPC au descoperit mai multe nereguli grave în unitatea de cazare şi au aplicat amenzi.

de Andreea Ştefan    |    14 Dec 2023   •   14:42

Două femei, inspectori în cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Caraș Severin, au fost luați la bătaie în timpul unui control la o unitate de cazare din Caraș Severin.

Controlul s-a încheiat cu sancțiuni din partea comisarilor și cu o plângere penală pentru infracțiunea de ultraj.

Polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au fost sesizați de către o angajată a unei instituții publice – ANPC Caraș Severin, despre faptul că, în timpul controlului la un motel din localitatea Sadova Veche a izbucnit o stare conflictuală cu patronul motelului și ar fi fost agresată fizic de acesta.

La fața locului au fost identificate trei angajate din cadrul instituției aflate în control, precum și un bărbat de 72 de ani, din localitate, persoane implicate în eveniment.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În acest caz a fost formulată o plângere penală pentru infracțiunea de ultraj, fiind înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, conform competenței.

În motelul din Sadova Veche, la partea de cazare, au fost identificate saltele fără protecție, pereți și tavane cu porțiuni ale tencuielilor fisurate, cearceafurile plic și perdele cu porțiuni pătate, țesătură destrămate, saltele îngălbenite fără plasa anti-insecte, fără plan evacuare și fără mesajul probatură.

La bucătărie și bar s-au identificat produse cu termen de valabilitate depășit, ustensile neprofesionale, cotlet de porc în curs de recongelare, ceafă și cotlet porc achiziționate vrac și ambalate în pungi de pâine.

Cloramina utilizata ca dezinfectant avea termen de valabilitate depășit și era în ambalaj intact, dovadă că nu a fost utilizată niciodată. În depozitul de veselă care era impropriu s-au identificat excremente de rozătoare. 

Pentru neregulile găsite de inspectorii ANPC, a fost dată o sancțiune în valoare totală de 8.000 de lei.

După ce comisarii OPC au aplicat aceste sancțiuni, a izbucnit un conflict între patronul hotelului, un bărbat de 72 de ani și cele 3 reprezentante ale OPC, care au și filmat agresiunea.

Bărbatul le adresează injurii și le lovește pe cele două femei. Una dintre ele s-a ales cu o fractură de falangă.

×
Subiecte în articol: ANPC Caras-Severin
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close