Antena 3 CNN Actualitate Angajații de la Aparegio Gorj, instruiți în ședințe să treacă mii de metri cubi în plus consumatorilor de apă: "Bagă-le mă, că nu se cunoaşte"

Angajații de la Aparegio Gorj, instruiți în ședințe să treacă mii de metri cubi în plus consumatorilor de apă: "Bagă-le mă, că nu se cunoaşte"

Scandal uriaş la societatea care alimentează cu apă judeţul Gorj. Au apărut înregistrări de la mai multe şedinţe de lucru ale societăţii de apă. În acele discuţii, salariaţii care citesc apometrele sunt îndemnați să treacă chiar şi mii de metri cubi în plus.

Angajații de la Aparegio Gorj, instruiți în ședințe să treacă mii de metri cubi în plus consumatorilor de apă: "Bagă-le mă, că nu se cunoaşte"
de Mia Lungu    |    20 Aug 2021   •   16:25

Directorul Aparegio, susţine că înregistrările din anul 2019, şi că inginerul respectiv a fost înlocuit din funcţie. Acum, poliţia face verificări în acest caz, zeci de localnici fiind speriaţi de costurile uriaşe.

"O firmă care are zece metri cubi, nu se cunoaşte că îi bagi tu un metru.

Bagă-le mă zece metri cubi, că nu se cunoaşte. Spunem că a fost o eroare de citire, o eroare ce ceva. Trebuie să aduc 400.000 luna asta, băi, băieţi, înţelegeţi? Luna asta trebuie să aduc 400.000"

Adriane, să nu mai îmi zici de primărie, că bag peste 20.000 în plus. Eu bag. Eu mă duc la primărie cu tine în braţe.", se aude pe înregistrări.

×
Subiecte în articol: Aparegio Gorj metri cubi apa consumatori
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close