Antena 3 CNN Actualitate Angajaţii unei croitorii din Argeş au ajuns la spital, după ce s-au intoxicat la locul de muncă

Angajaţii unei croitorii din Argeş au ajuns la spital, după ce s-au intoxicat la locul de muncă

Angajaţii unei croitorii din Argeş au ajuns la spital, după ce s-au intoxicat la locul de muncă
Sursa foto: Foto: Intact Images
21 Mar 2011   •   11:40
20 de angajaţi ai unei croitorii din Bascov, judeţul Argeş, au ajuns la spital după ce s-au intoxicat la locul de muncă. Oamenii le-au spus medicilor că în fabrică mirosea puternic a sulf.

Persoanele afectate
, majoritatea femei, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cinci dintre ele au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, informează Agerpres.

Potrivit angajaţilor, în fabrică s-a simţit un miros suspect, apoi unii dintre ei au început să se simtă rău, prezentând simptomele unei intoxicaţii.

Primarului comunei Bascov, Gheoghe Stancu, a declarat că mirosul suspect ar fi putut proveni de la sistemul de canalizare, precum şi de la materialele textile folosite în fabrică, impregnate cu diverşi coloranţi.

E
chipele de intervenţie ale societăţilor de gaz şi apă-canal au ajuns la sediul croitoriei şi urmează să stabilească sursa substanţei care i-a afectat pe angajaţi.
 






×
Subiecte în articol: Argeş muncitori
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close