Antena 3 CNN Actualitate Angajaţii unei shaormerii din Constanţa, atacaţi cu un cuţit de jumătate de metru de un interlop înfometat

Angajaţii unei shaormerii din Constanţa, atacaţi cu un cuţit de jumătate de metru de un interlop înfometat

Angajaţii unei shaormerii din Constanţa, atacaţi cu un cuţit de jumătate de metru de un interlop înfometat
de O.P.    |    27 Feb 2013   •   05:33

Un cunoscut interlop din Constanţa i-a atacat aseară pe angajaţii unui fast food din centrul oraşului. Pe imaginile filmate de camerele de supraveghere se observă cum un acesta intră în restaurant, se duce direct la tînărul care lucrează în spatele tejgele şi începe să-l lovească, fără vreo ceartă anterioară.

Nu s-a mulţumit cu cu atît. I-a smuls şi cuţitul de peste jumătate de metru, cu care acesta tăia carne şi se îndreaptă ameninţător spre angajaţi. În momentul intrării agresorului, în fast food erau cinci angajaţi, dar niciunul n-a îndrăznit să-i ţină piept bărbatului înarmat.

Incidentul durează doar puţin mai mult de un minut, timp în care bărbatul îl lovoşte pe tînăr de mai multe ori şi îi ameninţă pe ceilalţi angajaţi cu sabia de tăiat shaorma.

De frică, una dintre angajatele localului leşină în momentul în care agresorul a începe să lovească scaunele cu picioarele.Potrivit informatiilor publicate pe internet, numele interlopului este Baris Sinned, tot autorul videoclipului facand precizarea ca "mafiotul vine si terorizează angajatii si clientii de la fastfood-ul respectiv.

×
Subiecte în articol: atac cutit
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close