Antena 3 CNN Actualitate Angel Tîlvăr, ministrul Apărării: "Avioanele F-16 vor avea parte de mentenanță la cele mai înalte standarde"

Angel Tîlvăr, ministrul Apărării: "Avioanele F-16 vor avea parte de mentenanță la cele mai înalte standarde"

Angel Tîlvăr, ministrul Apărării, a avut o vizită de lucru în Baza 95 Aeriană „Erou căpitan aviator Alexandru Şerbănescu” din Bacău şi la două companii cu care MApN colaborează pentru dezvoltarea unor programe de modernizare a Forţelor Aeriene Române.

Angel Tîlvăr, ministrul Apărării: "Avioanele F-16 vor avea parte de mentenanță la cele mai înalte standarde"
Sursa foto: Facebook/Angel Tîlvăr
de Andreea Gelatu    |    20 Mar 2024   •   10:58

"Avioanele F-16 vor avea parte de mentenanță la cele mai înalte standarde, în România.

Industria de apărare este extrem de importantă pentru Ministerul Apărării Naționale. Iar AEROSTAR Bacău este una dintre companiile de succes din industria de profil și este Centru de Mentenanță pentru F-16 și pentru lansatorul multiplu de rachete HIMARS", a declarat Angel Tîlvăr, ministrul Apărării Naţionale.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"În cadrul vizitei de lucru pe care am făcut-o la Bacău am văzut și linia pregătită pentru asamblarea și fabricarea unor elemente mecanice pentru vehiculul aerian aferent UAS tactic operativ, ale cărui componente vor fi produse de mai multe companii din România.

Tot la Bacău, am vizitat și compania ELMET INTERNATIONAL, care fabrică componente ale transportorului pentru trupe PIRAHNA V", a mai declarat Angel Tîlvăr, ministrul Apărării Naţionale.

Avioanele F-16 vor avea parte de mentenanță la cele mai înalte standarde, în România. Industria de apărare este extrem...

Publicată de Angel Tîlvăr pe Miercuri, 20 martie 2024

Material susţinut de PSD

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close