Antena 3 CNN Actualitate Angela Gheorghiu şochează Familia Regală a României. "Vă rugăm să..."

Angela Gheorghiu şochează Familia Regală a României. "Vă rugăm să..."

Situaţie inedită şi neaşteptată, după ce Familia Regală a postat pe o reţea de socializare mai multe fotografii de la evenimentul care a avut loc la Palatul Elisabeta, unde a fost decorată ambasadoarei Franței, Michele Ramis. 

Angela Gheorghiu şochează Familia Regală a României. "Vă rugăm să..."
Sursa foto: Hepta
de Denisa Nedelcu    |    12 Iul 2020   •   17:00

Mai exact, în una dintre pozele postate pe Facebook de pe contul Familia Regală a României, apare în prim-plan principesa Margareta, urmată de ambasadoarei Franței, Michele Ramis, iar în partea dreapta este o femeie peste al cărei chip se suprapun crengile unui copac.

Se presupune că în imagine ar fi celebra soprana Angela Gheorghiu. Mai mult, la această fotografie a comentat echipa sopranei care îi cere Casei Regale să şteargă imaginea respectivă, pentru că nu a apărut cu acordul Angelei Gheorghiu.

Mesajul postat de Angela Gheorghiu

"Va rugam sa stergeti aceasta fotografie care a fost postata fara acordul Doamnei Angela Gheorghiu. Va multumim, team AG", se arată în mesajul postat la comentarii de pe contul oficial al Angelei Gheorghiu. (Vezi galeria foto)

Familia Regală nu răspunde acestui mesaj, iar prietenii virtuali se amuză sau comentază ironic, după caz.

Aceeaşi femeie, ce pare a fi Angela Gheorghiu, şi este îmbrăcată într-o rochie roşie, lungă, la care are asortate o pălărie şi sandale de aceeaşi culoare, mai apare într-o altă fotografie, de la acelaşi eveniment, postată tot de Familia Regală a României.
 

×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close