Antena 3 CNN Actualitate Angela Martini, prima reacție după ce s-a spus că l-a dat de gol pe Dragoș Săvulescu: ”Cuvânt de onoare”

Angela Martini, prima reacție după ce s-a spus că l-a dat de gol pe Dragoș Săvulescu: ”Cuvânt de onoare”

Iubita lui Dragoș Săvulescu, fotomodelul de naționalitate albaneză Angela Martini, a postat pe contul public de Instagram, la story, prima reacție după ce s-a spus că l-a dat de gol pe omul de afaceri.

Angela Martini, prima reacție după ce s-a spus că l-a dat de gol pe Dragoș Săvulescu: ”Cuvânt de onoare”
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Aug 2021   •   14:27

Fotomodelul a postat mesajul ”Besa” și un emoji cu față zâmbitoare, împreună cu îndemnul "google it".

Besa este un vechi termen albanez, care se traduce de obicei prin ”cuvânt de onoare” sau ”a ține promisiunea”, dar poate fi tradus și ca ”demn de încredere”. Angela, cel mai probabil, a ținut să sublinieze faptul că nu ea l-a dat de gol pe Săvulescu.

Angela nu a precizat locația în care se află, însă o prietenă din grup, fotomodelul Marica Pellegrinelli, a postat și ea imagini, pe contul de Instagram, în care a titrat "Mykonos". Imagini în care apărea și omul de afaceri în Mykonos, cu câteva ore înainte ca acesta să fie reținut.

Fugarul Dragoș Săvulescu a fost reținut, după ce a fost dat de gol de iubită că este în Grecia

Dragoș Săvulescu a fost reținut, luni, după ce iubita lui l-a dat de gol că se află în Grecia, în vacanță. Chiar polițiștii din Grecia au fost cei care l-au reținut pe acesta. 

Fotomodelul de naționalitate albaneză Angela Martini și o prietenă din grupul lor au postat mai multe fotografii din Mykonos, în care apare și afaceristul fugar, deși acesta ar putea fi arestat dacă părăsește Italia. 

În anul 2019, în februarie, Dragoș Săvulescu a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare, alături de fostul primar al Constanței Radu Mazăre și de Cristi Borcea, in dosarul retrocedărilor de plaje.

Săvulescu a fugit însă din România înainte ca instanța să îl condamne definitiv și s-a stabilit în Italia. 

Curtea de Apel din Napoli a respins cererea de extrădare. Judecătorii italieni i-au transformat cei cinci ani și jumătate de închisoare cu executare în doi ani și cinci luni cu suspendare, dar pe teritoriul Italiei. 

 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close