Antena 3 CNN Actualitate Angelina Jolie de România s-a sinucis, la nici 22 de ani (VIDEO)

Angelina Jolie de România s-a sinucis, la nici 22 de ani (VIDEO)

Angelina Jolie de România s-a sinucis, la nici 22 de ani (VIDEO)
Sursa foto: gabriela gioacasi
08 Apr 2010   •   10:54

Gabriela Gioacaşi, sosia din România a Angelinei Jolie, s-a sinucis. Tânăra avea numai 21 de ani, era studentă la două facultăţi şi avea în faţă o promiţătoare carieră de fotomodel. Decizia de a-şi curma zilele i-a susrprins aşadar pe toţi apropiaţii care nu înţeleg de ce a ales fata să recurgă la un astfel de gest.

Datorită asemănării cu actriţa americană, Gabriela a păşit cu succes pe multe podiumuri de modă şi a apărut la mai multe emisiuni televizate. Se obişnuise deja cu faptul că lumea întorcea capul pe stardă după ea. Deşi recunoştea că se aseamănă în unele privinţe cu Angelina Jolie, românca îşi păstra simţul realităţii şi spunea că îşi doreşte mai degrabă o carieră în politică sau în învăţământ. De altfel, cartea era mai mereu pe primul loc, între priorităţile ei.

Asemănarea cu starul american i-a făcut însă şi probleme româncei care povestea, pentru Libertatea, în urmă cu trei ani, că prietenul ei este foarte gelos. Mai mult, se pare că nici părinţii nu erau foarte încântaţi de popularitatea excesivă de care se bucura fiica lor.

Nimeni nu ştie ce anume a împins-o pe frumoasa bucureşteancă să îşi ia zilele. Prietenii povestesc că în ultimele luni, fata se certa cu prietenul ei, însă, în lipsa unui bilet de adio, adevăratele motive vor rămâne un mister.

Prietenii au postat pe internet un montaj cu câteva imagini, în memoria Gabrielei.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Angelina Jolie sinucis
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close