Antena 3 Actualitate ANI: Avere nejustificată în cazul unui şef de Poliţie din Bucureşti

ANI: Avere nejustificată în cazul unui şef de Poliţie din Bucureşti

05 Feb 2020   •   10:51
ANI: Avere nejustificată în cazul unui şef de Poliţie din Bucureşti
Sursa foto: foto: captura TV

Șeful Poliției Sector 4, Cornel Drumariu, nu poate justifica aproape 60.000 de euro din averea sa, anunță Agenția Națională de Integritate (ANI).

Potrivit unui comunicat publicat pe site-ul instituției, s-a constatat existența unei diferențe nejustificate de aproape 60.000 de euro, între averea dobândită și veniturile realizate de către șeful Poliției Sector 4, Cornel Drumariu.

Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitării funcției de către Cornel Drumariu.

„Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum și despre existența diferențelor semnificative. Drumariu Cornel a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare”, arată ANI.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close