Antena 3 CNN Actualitate ANI: Deputatul PDL Brânduşa Novac, în stare de incompatibilitate

ANI: Deputatul PDL Brânduşa Novac, în stare de incompatibilitate

ANI: Deputatul PDL Brânduşa Novac, în stare de incompatibilitate
Sursa foto: Foto: Intact Images
24 Feb 2011   •   11:17

Agenţia Naţională de Integritate a constatat că deputatul PDL Brânduşa Novac este în stare de incompatibilitate. Deputatul este în acelaşi timp şi directorul Circului Globus din Bucureşti.

ANI s-a sesizat din oficiu în cazul deputatei, la 16 noiembrie 2010. Brânduşa Novac, în calitate de director al "Circ&Variete Globus" Bucureşti, nu a respectat regimul juridic privind depunerea şi completarea declaraţiilor de avere şi de interese.

Potrivit ANI, funcţia de director al "Circ&Variete Globus" Bucureşti, instituţie publică aflată în subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti, este o funcţie publică de conducere, remunerată de către autoritate, în baza unui contract de management încheiat pe durată determinată, iar remuneraţia managerului persoană fizică este asimilată, din punct de vedere fiscal, veniturilor salariale.

Novac este în incompatibilitate deoarece exercită smultan, atât funcţia de deputat, cât şi pe cea de conducere a Circului Globus, informează ANI, care mai precizează că a informat-o pe Brânduşa Novac în 31 noiembrie 2010 despre declanşarea activităţii de evaluare.

Novac deţine funcţia de director din 22 februarie 2008. Totodată, Novac este şi deputat în Parlamentul României, din data de 19 decembrie 2008, informează Mediafax.



×
Subiecte în articol: ANI incompatibilitate
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close