x close

Annes Iacobescu luptă cu toată forţa să îşi recapete copilăria şi noi o putem ajuta

27 Ian 2015   •   16:35
Annes Iacobescu luptă cu toată forţa să îşi recapete copilăria şi noi o putem ajuta Foto: fundatiamereuaproape.ro
Annes are zece ani, este o domnişoară frumoasă căreia acum o lună i-a fost furată copilăria pe nepregătite, fiind diagnosticată cu o boală cruntă – leucemie mieloblastică.
 
Totul s-a întâmplat prea repede, iar în doar câteva zile, câteva simptome i-au dat viaţa peste cap. Întâi, Annes s-a plâns de o durere uşoară de spate, a început să obosească, să îi pară ghiozdanul prea greu.
 
Erau doar primele semne evidente ale unei boli cumplite cu care organismul lui Annes deja se lupta. Până seara a ajuns la spitalul Fundeni, unde a fost internată pentru analize, iar biopsia făcută a descoperit cumplitul diagnostic.
 
Veştile urâte au oprit pe loc viaţa ei, dar şi a părinţilor. Acum, a doua casă a lui Annes este spitalul, iar lângă ea stă tot timpul mama ei. Zilele fetei sunt la fel de la aflarea diagnosticului, ea trăieşte înconjurată de perfuzii şi teancuri de medicamente, într-o cameră de spital – nedrept pentru un suflet de zece ani!
 
Zâmbetul frumos al copilei i s-a şters de pe faţă şi a fost înlocuit de o mină mereu tristă, mereu îngrijorată.
 
Annes i-a spus mamei ei că-şi vrea copilăria înapoi şi că un se va opri până nu câştigă bătălia cu boala. Nu mai vrea ca visele ei să aştepte. Îşi doreşte să devină medic pediatru, să vindece copiii bolnavi, copii ce suferă cum suferă şi ea acum.
 
Pentru ca dorinţele ei să devină realitate, ea are nevoie de transplant de măduvă, iar intervenţia şi tratamentul post transplant trebuie să le facă în afara ţării. Clinici din Germania şi Italia caută deja donator pentru copilă.
 
CUM POŢI AJUTA
 
Pentru a efectua acest transplant de măduvă osoasă, familia are nevoie de o sumă colosală, este vorba de 150.000 de euro, bani pe care familia nu îi are.
 
Toţi o putem ajuta pe Annes să strângă banii de care are nevoie dând pentru ea câte un SMS de 2 euro la 8848!
 
 Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.
 
În reţelele Telekom România Mobile şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.
 
Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.
 
De asemenea, puteţi dona (Annes vă mulţumeste şi pentru acest gest minunat) prin Telekom România, telefonie fixă, formând:
 
0 900 900 301- 10 euro/apel

0 900 900 303 – 3 euro/apel

0 900 900 305 – 5 euro/apel

*Nu se percepe TVA.
 
Prin PayPal (pentru românii din străinatate). Menţionaţi numele copilului.
 
Sau direct, în conturile Fundaţiei Mereu Aproape, cu menţiunea “Annes Iacobescu”.
 
CIF 18212553:
 
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500
 
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
 
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati