Antena 3 CNN Actualitate Cum a avut grijă Crinuţa Dumitrean de apropiaţii săi, cât era şefa ANRP

Cum a avut grijă Crinuţa Dumitrean de apropiaţii săi, cât era şefa ANRP

de G.S.    |    28 Noi 2015   •   11:31

Crinuţa Dumitrean l-a despăgubit chiar şi pe iubitul ei pe vremea cînd era şefă la ANRP. Cristian Agalaopol a primit despgagubiri ptr un teren din Cluj. Si nu este siungurul apropiat pe care l/a ajutat cu bani din bugetul statului. Crinuta Dumitrean a acordat despagubiri si pentru un văr, aproape 3 milioane de lei. Tot ptr un teren din Cluj. 

 
Printre cei care au beneficiat de despăgubiri de la ANRP în timpul şefiei Crinuţei Dumitrean s-a regăsit şi vărul acesteia, Gabriel Moroşan. De altfel cei doi au fost şi asociati într-o firmă din Bistriţa Năsăud. Când verişoara sa a venit în Capitală, acesta a rămas cu întreaga societate. 
 
În timp ce despăgubirile de la ANRP curgeau către buzunarele largi ale diverşilor rechini imobiliari, în România se tăiau pensii şi salarii . 
 
Crinuţa Dumitrean a avut grijă şi de partenerul său de viaţă. Cristian Agalopol, şi i-a făcut şi acestuia loc pe lista de despăgubiri. 
 
În 2010, Cristian Agalopol cumpărase alături de Gabriel Gheorghe drepturile litigioase pentru un imobil cu mai multe apartamente din Cluj. În vremea aceea,  Agalopol era căsătorit cu Ileana Agalopol, fost director al firmei lui Adrien Videanu. Astăzi, banii din despăgubiri sunt investiţi de cuplul Dumitrean-Agalopol într-o proprietate pe care cei doi au achiziţionat-o în nordul Capitalei, în cartierul Băneasa. 
 

×
Subiecte în articol: Crinuta Dumitrean ANRP drepturi imobiliar
Parteneri
Fenomenul ciudat apărut pe cerul Turciei înainte de cutremur
x close