Antena 3 CNN Actualitate Antena 1 a reînceput campania ''Ajut Eu''

Antena 1 a reînceput campania ''Ajut Eu''

În ziua în care a împlinit 27 de ani, Antena 1 a reînceput Campania "Ajut Eu". Poveşti emoţionante de viaţă au fost dezvăluite publicului în gala prezentată de Alessandra Stoicescu şi Mihai Morar. Programul a fost lider de audienţă pe toate tronsoanele de public.

Antena 1 a reînceput campania ''Ajut Eu''
de Iulia Gorgorin    |    30 Noi 2020   •   20:30

Românii au demonstrat încă o dată că împreună pot transforma visurile în realitate şi pot construi cea mai mare reţea a faptelor bune.

Ajut Eu este despre oameni, fapte şi vise

 Vedeţi două dintre poveştile emoţionante prezentate de colegii de la Antena 1, în materialul următor.

Mihnea Harasim şi-a petrecut copilăria pedalând. La doar 16 ani a adunat zeci de medalii şi are acum nevoie de un imbold.

''Cel mai mare vis al meu este să să port cândva tricoul curcubeu, ceea ce semnifică campionul mondial. Să fie al meu'', spune Mihnea.

Juraţii şi concurenţii de la ''Te cunosc de undeva'' au făcut spectacol pentru un caz nobil.

Un alt caz este cel al Tudoriţei, o fată care atunci când a fost cel mai jos, a tras aer în piept și a început să lupte pentru viața ei.

A rămas singură pe lume la 15 ani, a lăsat în urmă satul în care a crescut şi a dormit în gară sau prin parcări în căutarea unui loc de muncă.

Chiar dacă îşi crește singură copilul nu-și permite nici acum să închirieze un apartament. Însă pasiunea şi meseria care o ţine în viaţă este bucătăria. Şi cine putea să o înţeleagă mai bine dacă nu Gina Pistol, Scărlătescu, Bontea şi Dumitrescu.

Campania '''Ajut Eu'' se încheie pe 24 decembrie

 Gala de ieri difuzată de Antena 1 pe parcursul a cinci ore a fost lider incontestabil de audienţă la nivelul tuturor categoriilor de public, conform datelor Kantar Media.

×
Subiecte în articol: Antena 1 Campanie Mihnea Harasim Tudoriţa
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close