Antena 3 CNN Actualitate Antena 1 este în Piața Constituției, alături de toată echipa Intact! Răzvan Simion: „Nu am văzut niciodată atât de multă lume”

Antena 1 este în Piața Constituției, alături de toată echipa Intact! Răzvan Simion: „Nu am văzut niciodată atât de multă lume”

Antena 1 este în Piața Constituției, alături de toată echipa Intact! Răzvan Simion: „Nu am văzut niciodată atât de multă lume”
de S.T.    |    19 Feb 2016   •   16:35

Matinalii Răzvan și Dani s-au alăturat în Piața Constituției colegilor din Trustul Intact și au transmis un mesaj către telespectatori. 

”Vă mulțumim din suflet pentru că sunteți alături de noi! Am venit la o plimbare și nu am văzut niciodată atât de multă lume! Sunt emoții multe pentru noI, pentru colegii de la Antena 3. Și pentru colegii de la Zu, de la Euforia care se transformă în curând în Happy Channel. Și pentru colegii de la de la a1.ro! Sunt atâtea mulțumiri a vă aduce, încât nu ne-ar ajunge timpul unei zile întregi”, a subliniat Răzvan în fața a sute de oameni. Sute de oameni cărora li se alătură zeci în fiecare minut.

Dani a povestit cum de dimineață taximetristul care l-a dus la redacție era decis să lupte pentru ca vedetele lui preferate să continue să facă ceea ce știu cel mai bine: emisiuni.

Matinalii au punctat faptul că nu este un miting, ci o întâlnire între public și jurnaliști! O întâlnire în care nu mai există bariere.

 

×
Parteneri
arcel Ciolacu, anunțul momentului despre majorarea pensiilor
x close