Antena 3 CNN Actualitate Antena 3 a lansat videonews.ro, televiziunea ta de pe net!

Antena 3 a lansat videonews.ro, televiziunea ta de pe net!

Antena 3 a lansat videonews.ro, televiziunea ta de pe net!
17 Noi 2008   •   08:49
Videonews.ro este alternativa online a ştirilor TV şi nu numai. Este locul unde utilizatorii găsesc stirile neprelucrate, care nu au fost prezentate la televizor.
Videonews.ro este un portal de ştiri video ce funcţioneaza cu ajutorul jurnalismului cetăţenesc.
Este site-ul care îndeamnă comunitatea să se implice activ, să prezinte ştiri nefiltrate şi necosmetizate despre România reală.
Astfel, Videonews.ro este site-ul unde utilizatorii sunt reporteri şi comentatori, unde orice persoană care are o ştire, a surprins un eveniment, o discuţie, un abuz, un fapt de viaţă, poate încărca ceea ce consideră relevant sub formă de fişiere video sau fotografii, folosind computerul sau telefonul mobil.
Utilizatorii Videonews.ro pot testa şi urmări impactul ştirilor pe care le-au uploadat, urmărind traficul şi comentariile pe care le generează, iar cea mai vizualizata ştire va fi premiată săptămânal cu 400 RON. Mai mult decât atât, cele mai interesante materiale ale utilizatorilor videonews.ro vor fi preluate şi difuzate pe Antena 3.
De asemenea, Antena 3 invită utilizatorii să trimită sugestii pentru îmbunătăţirea site-ului pe adresa Videonews.ro.
Pe Videonews.ro sunt disponibile informaţii din categoriile: România, Social, Politică, Externe, Meteo, Sport, Monden, Fun, Comunitate, iar membrii site-ului pot adăuga tag-uri, selecta fişierele favorite şi îşi pot face prieteni.
?Videonews.ro ? televiziunea ta de pe net? este cel mai recent proiect Antena 3.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Videonews.ro
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close